Чи зможуть закарпатці можуть врятувати самогубця від смерті?

Яким є сенс життя? Для чого ми живемо? Чому прийшли на цю планету? Чому обрали саме такий шлях? Відповіді на всі ці питання незабаром зможуть отримати закарпатці.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

17 вересня в Ужгороді стартував Другий міжнародний театральний фестиваль «Монологи над Ужем».

У цьому році буде ще цікавіше, ніж торік, – обіцяють організатори.

Нині о 18-й годині на малій сцені облмуздрамтеатру імені братів Шерегіїв представлять театральний проєкт «Theatrum MUNDI» із Чернігова. У моновиставі «Чому люди не…»? актор Микола Бичук шукатиме відповідь на питання, яке задаємо собі найчастіше – «Чому?»

Ужгород на тиждень перетвориться на театральну столицю України і Європи

Вистава про молоду людину, яка заплуталася в життєвому вирі і розчарувалася в ньому. Чи потрібна втеча і як знайти новий сенс? Чи можна перевернути все довкола себе з ніг на голову.

За сценарієм головний герой підіймається на дах багатоповерхівки, щоб накласти на себе руки. Чоловік ставить безліч питань, аби зрозуміти сенс життя і усе це за мить до доленосного кроку, що може стати для нього останнім. Він свариться з Богом, розмовляє з ним, пробує змінити депресивний настрій на позитивний. Але чим усе закінчиться? Про це ви дізнаєтесь уже незабаром!

Нагадаємо, що Другий театральний фестиваль «Монологи над Ужем» збере аж 12 театрів із Молдови, Вірменії, Білорусі, Грузії, Польщі, а також Києва, Львова, Чернігова, Коломиї та Дрогобича. Зокрема, у неймовірній виставі «Моменти кохання» на сцені Закарпатського обласного драмтеатру зіграє актор Національного академічного театру ім. Івана Франка, народний артист України Євген Нищук.

Квитки купуйте у касах ТЦ «Дастор»: (099) 319-26-20, Драмтеатру (050) 432-05-57, Лялькового театру (0312) 61-58-01.

zakarpatpost.net