61-річна жінка стала сурогатною матір’ю для власного сина

Сесілія Еледж з Небраски (США) народила власну онучку.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

32-річний Метью Ейзін та його 29-річний чоловік Елліот Догерті сміялися, коли Сесілія запропонувала стати для них сурогатною матір’ю після того, як вони розповіли, що замислюються про дітей.

Але мама запевнила молодиків, що їй «подобається вагітність» і вона б «охоче зробила це знову».

Щаслива і здорова Ума народилася о 6.06 ранку в понеділок, 25 березня вагою 2 600 грамів.

Сесілія приголомшила медиків ще й тим, що народила природньо, а не шляхом кесаревого розтину, як передбачалося.

Жінка, яка пережила менопаузу 10 років тому, отримала дозвіл від лікарів стати сурогатною матір’ю після того, як тести підтвердили, що вона перебуває у відмінному стані.

Сестра Еліота, 26-річна Ліа Ірібе, потім запропонувала їй свою яйцеклітину.

Сесіль завагітніла з першої спроби. І після дев’яти місяців ранкової нудоти і перепадів кров’яного тиску Сесіль народила здорову дівчинку.

Син Метью, який працює педагогом, сказав: «Я не знаю, як її описати. Вона неповторна. Я відчуваю до неї дуже глибоку повагу і бескінечну вдячність за те, що навіть у такому віці вона ладна виходити за межі заради інших».

Метью додав: «Мама сказала, що протягом усього часу сприймала Уму не як власну дитину, а як свою онучку».

Сесіль  була настільки виснажена після вагітності та пологів, що відчула полегшення, коли передала дитину молодим батькам.

Ума зараз перебуває у своєму новому будинку зі щасливими батьками.

Метью додає: «Людям важко визначитися з тим, де межа нормального. У  більшості знайомих наша історія викликає як мінімум шок».

zakarpatpost.net