Нині закарпатці дізнаються, чим закінчилася вражаюча історія заробітчанина та повії

Повія і заробітчанин зустрічаються… У нього немає чим оплатити її послуги, а в неї немає клієнтів… Як бути?

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Саме це незабаром зможуть дізнатися закарпатці.

17 вересня в Ужгороді стартував Другий міжнародний театральний фестиваль «Монологи над Ужем».

У цьому році буде ще цікавіше, ніж торік, – обіцяють організатори.

У останній день проведення фестивалю «Монологи над Ужем», нині, 22 вересня, Галерея Сценографії» (Львів) здивує глядачів проєктом «Застільний період». Андрій Петрук у документальній моноп’єсі «Інтерв’ю з другом» (Андрія Бондаренка), розповість, що відчуває «зайва людина» з вищою освітою та епізодичними заробітками на будівництві.

Випадкова зустріч стає одним із ключових епізодів у виставі: як відкритися іншому, коли за плечима занадто багато важкого і дивного досвіду? Історія маленької людини, що має всередині багато вибухової енергії, яка розриває на шматки, шукаючи своє русло. Початок – о 17:00; мала сцена облмуздрамтеатру імені братів Шерегіїв.

Нагадаємо, що Другий театральний фестиваль «Монологи над Ужем» зібрав аж 12 театрів із Молдови, Вірменії, Білорусі, Грузії, Польщі, а також Києва, Львова, Чернігова, Коломиї та Дрогобича. Зокрема, у неймовірній виставі «Моменти кохання» на сцені Закарпатського обласного драмтеатру зіграє актор Національного академічного театру ім. Івана Франка, народний артист України Євген Нищук.

Квитки купуйте у касах ТЦ «Дастор»: (099) 319-26-20, Драмтеатру (050) 432-05-57, Лялькового театру (0312) 61-58-01.

zakarpatpost.net