Нині закарпатці дізнаються, чому потрібно цінувати моменти щастя і від чого люди стають добрішими

«Все має бути на сто відсотків», – казав актор і годинами репетирував одну сцену. Як же треба любити роботу, аби померти прямо за роботою? Андрій Миронов за життя зіграв у 40 кінофільмах, та його назавжди запам’ятають Остапом Бендером у “Дванадцяти стільцях” та Гешою Козодоєвим у “Діамантовій руці”.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Саме це незабаром зможуть дізнатися закарпатці.

17 вересня в Ужгороді стартує Другий міжнародний театральний фестиваль «Монологи над Ужем».

У цьому році буде ще цікавіше, ніж торік, – обіцяють організатори.

У другий день проведення фестивалю «Монологи над Ужем» наші гості із Білорусі (Могильовська обласна філармонія) презентують о 19.30 в ляльковому театрі «Бавка» музичну виставу «Андрій Миронов. Життя продовжується», присвяченій видатному акторові театру та кіно, людині-явищу, людині-епосу. Йтиметься про життя і творчість цієї кінознаменитості. У виставі грає Павло Усович. Режисер: Олексій Апостолов.

Глядачі дізнаються про народження майбутньої зірки, дитячі та молоді роки, про кохання, друзів Андрія Миронова, про його невтомну працю над собою. Павло Усович повідає трагічний фінал життя Миронова, який пішов з життя на сцені, граючи Фігаро. Попри драматичну розв‘язку, вистава завершилася на світлій ноті, цитатою самого Миронова про те, що слід цінувати моменти щастя, адже завдяки ним люди стають добрішими.

Нагадаємо, що Другий театральний фестиваль «Монологи над Ужем» збере аж 12 театрів із Молдови, Вірменії, Білорусі, Грузії, Польщі, а також Києва, Львова, Чернігова, Коломиї та Дрогобича. Зокрема, у неймовірній виставі «Моменти кохання» на сцені Закарпатського обласного драмтеатру зіграє актор Національного академічного театру ім. Івана Франка, народний артист України Євген Нищук.

Квитки купуйте у касах ТЦ «Дастор»: (099) 319-26-20, Драмтеатру (050) 432-05-57, Лялькового театру (0312) 61-58-01.

zakarpatpost.net