Приголомшливий об’єм волосся: лайфхаки, які допоможуть доcягти такого ефекту

Об’єм починається з очищення
  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Якщо ваше волосся виглядає прилизаним і важким – почніть зі зміни своєї рутини по догляду. Як вогню бійтеся шампунів, до складу яких входять різні олії, а також зволожуючі продукти для сухого волосся. Шампуні для об’єму або проти жирності, містять у складі речовини, які добре очистять шкіру голови, підсушать її і оживлять твоє волосся! – пише Погляд.

Сухий шампунь

Ще один новомодний засіб очищення – сухий шампунь. Він вбирає зайву олію з коренів волосся, тому воно стає свіжим і більш живим.

Уникайте нанесення кондиціонера на корені

Цю мантру повторюють всі навколо, але ніколи не буде зайвим повторити – не наносіть кондиціонер на корені. Якщо у вас сухе волосся і йому бракує зволоження – наносіть його тільки на низ, щоб підживити кінчики і легко розчесати волосся.

Сушіть феном

Ті, у кого тонкі пасма, просто зобов’язані укладати їх феном, інакше на хоч найменший об’єм можна навіть не сподіватися. Просушіть верхню частину голови, а потім нахиліться вперед і тягніть волосся щіткою і феном до кінчиків. Потім починайте сушити пасма по частинах. Переконайся, що на кінці сушарки встановлений дифузор для поділу і підйому пасм, поки будете їх укладати. Нарешті, дайте волоссю час охолонути до того, як вибіжите з дверей, щоб надати йому тривалу силу.

Підкрутіть

Якщо волосся у вас не дуже жирне і ви рідко його миєте – використовуйте плойку гофре біля коренів у нижньому шарі волосся. Це не так сильно пошкодить вашу шевелюру, якщо будете робити таке укладання не частіше разу на тиждень. Але якщо миєте волосся кожен день, краще використовуйте бігуді. Зафіксуйте волосся біля коренів за допомогою бігуді після просушування феном. Не обов’язково робити це з усім волоссям – просто підніми верхній шар.

Начіс

Давній метод, яким користувалися відомі рок-зірки ХХ століття, працює досі. Візьміть маленький гребінець, виберіть пасмо волосся, бажано не з верхнього шару, і почешіть вгору-вниз біля кореня. Так ви злегка заплутаєте маленькі волоски і вони автоматично піднімуть верхній шар вашого волосся.

zakarpatpost.net