Іноді підеш на все, щоб виглядати на своєму весіллі ідеально.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Опубліковані ще у 2017-му весільні фото знову опинилися в центрі уваги соцмереж завдяки зовнішньому вигляду нареченого, який не надто відповідає урочистому моменту.

На кадрах видно, що хлопець прийшов на церемонію в брудних джинсах, пом’ятій сорочці поверх футболки та бейсбольній кепці, в той час як наречена була в пишному білому платті й з ідеально укладеним волоссям, інформує Ukr.Media.

Далі — більше. На одному зі знімків — де пара стоїть, тримаючись за руки, і вимовляє весільні клятви — наречений тримає під пахвою вудку. Його прикладу слідує і свідок нареченого, який теж з’явився у картатій сорочці, в потертих джинсах і з вудкою.

Так що взагалі відбувається на цьому весіллі?

Користувачі досі губляться у здогадках, намагаючись з’ясувати, чому хлопець переплутав один з найважливіших днів у своєму житті з недільною риболовлею — і не скупляться на уїдливі зауваження.

  • «Він виглядає так, як ніби просто проходив повз — а його схопили та змусили одружитися», — відзначає один з коментаторів.
  • «Тато позичив йому свою найкращу картату сорочку. — пише другий — Як мило!»
  • «Схоже на побачення з сайту знайомств, на яке прийшов з запізненням і під кайфом, — додає третій — тільки йому доведеться залишитися до кінця життя».

  • «Ну, він хоча б не камуфляж наділ, — жартує наступний — так що будемо вважати, склянка наполовину повна».

Втім, знайшлися і ті, хто встав на захист хлопця.

  • «Ми не знаємо, яка у них ситуація. — вважає один з користувачів — Може, вона сама хотіла бути нарядною, а йому дозволити одягти що завгодно, тому що у нього дуже важка робота. Може, він витратив всі гроші на її плаття і був змушений прийти в такому вигляді».
  • «Хоч у нього на джинсах і плями, але те, що йому все одно, навіть надихає», — зізнається інший.

Більшість авторів сходиться на тому, що пара виглядає досить щасливою. Можливо тому, що відразу після церемонії вони все-таки збиралася їхати на рибалку.

zakarpatpost.net