АНОНС. Закарпатка із ножем напала на атовця, бо попросив її піти з квартири  

Закривавлений чоловік зайшов на кухню, сказав: «Вона підрізала мене!» і втратив свідомість  

Мешканка Чопа мала за плечима вже чималий кримінальний багаж. Її судили за крадіжки, хуліганство, умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень . Офіційно смаглявка була одруженою, але чомусь вешталась іншими областями одна, без чоловіка… та й активно знайомилась із протилежною статтю, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Із 52-річним Андрієм (імена з етичних міркувань замінено) Юлія познайомилася біля залізничного вокзалу у Тернополі. Молодиця сама ж кинула на нього оком і підійшла, попросила пригостити пивом. Чоловік погодився. А далі почалося найцікавіше.

«Повідомлення про пацієнта з проникаючим ножовим пораненням грудної клітки надійшло до тернопільських поліцейських від медиків. Карета швидкої допомоги доправила 52-річного чоловіка з його ж квартири, – повідомили у місцевій поліції уже через день після фатального знайомства.

Чоловік устиг сказати сусідці, яку зустрів у коридорі, втікаючи від розлюченої Юлії, що в нього встромила ножа нова знайома і попросив її викликати швидку.

Покази давати правоохоронцям закарпатка відмовилась. Її на момент затримання знайшли у помешканні Андрія. Вона була п’яною.

Цікаво, що напередодні вона кілька днів мешкала у Тернополі в чужій квартирі. Переконувала, що лише гостювала, а Андрій сам запросив її у гості, навіть не підозрюючи, якими стануть наслідки.

Цікаво, що чоловік раніше був на передовій, захищав Україну від російського агресора. Але навіть ворог не зміг влучити в нього, а закарпатська ромка ножем проткана  йому легені.

При цьому навіть на суді вона свою провину визнала лише частково і всіляко намагалася хитрувати, аби уникнути відповідальності.

Що ж відбувалося далі?

Повний матеріал читайте тільки в газеті «Неділя Закарпатські новини». У продажу із 20 вересня.

zakarpatpost.net