Любов на світі є! Мукачівці зібрали 300 тисяч гривень на лікування Крістіни Качур. ФОТО ВІДЕО

Мукачівці провели благодійний концерт “ЯХОЧУЖИТИ” на підтримку хворої на рак Крістіни Качур. І дуже приємно, що зібрати вдалося значну суму.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Ось що повідомила Лариса Шуманская про подію:

“ЛЮБОВ НА СВІТІ Є! Все починається з любові!

300 тис.грн. – результат благодійного концерту “ЯХОЧУЖИТИ”, якій відбувся 22 вересня в замку “Паланок” в підтримку Крістіна Качур! Мабуть, і в Деберецені, де Крістінка знаходиться зараз на лікуванні, було чути, як все Мукачево за неї вболіває!

Віримо всім серцем, що наша Крістінка повернеться в Мукачево здоровою до свого маленького синочка Ромчика і татка Владимир Качур, який не стримав сльоз і став на коліно на сцені перед всіма людьми, хто підтримав його і його донечку в боротьбі зі страшною недугою.

З 300 тис. грн., – 200 тис.грн. зібрали люди, – 50 тис.грн. власних коштів дав міський голова Андрій Балога і ще 50 тис.грн. дав його батько – народний депутат Віктор Балога.

Головне зараз для всіх, щоб Крістінка жила і раділа разом зі своїм синочком, який був разом з дідиком на концерті, все бачив і чув, і вже точно виросте прекрасною людиною!

Виступи всіх на концерті були просто чудові і всі від душі!
Низький уклін ВСІМ організаторам, волонтерам, ведучим, всім, хто пік тістечка, готував сувеніри, забезпучував транспортом… і всім небайдужим людям, хто відгукнувся про допомогу Крістінці.

Опубліковано Ларисою Шуманською Неділя, 22 вересня 2019 р.

zakarpatpost.net