Погода у Закарпатті на сьогодні, 25 вересня. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті знову похолодає.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде + 11, удень – +16.

  • Ужгород, Закарпаття! Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Замовляй рекламу у газету зараз: 050 222-50-50, 067 66-90-90
Вже вранці небо затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає.

У Хусті – +9 уночі і  +17 удень. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дощ, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора повинен послабшати.

У Воловці – +5 уночі і  +14 вдень. День буде хмарним – з самого ранку у Воловці небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Удень очікується сильний дощ. Ввечері він повинен послабшати.

У Сваляві – +8 уночі і  +15 удень. Протягом усього дня у Сваляві погода була похмурою. Без опадів.

У Тячеві – нічна температура становитиме – +10, денна – +18.

З ранку до самого вечора у Тячеві небо буде вкрите хмарами. Починаючи з середини дня йтиме дощ, який ближче до вечора стане слабкішим.

У Перечині – нічна температура становитиме – +11, денна – +16.

Ясний ранок та погожий день у Перечині повільно перетекли у похмурий вечір. Без опадів.

У Великому Березному – вночі – +7, удень – +15.

Протягом усього дня у Великому Березному буде триматися хмарна погода. У другій половині дня очікується сильний дощ, який йтиме до самого вечора.
  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

У Берегові та Виноградові – вночі – +11, удень – +17.

сСонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вранці очікується дощ, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати.

У Міжгір’ї – уночі  – +7, вдень – +14. У Міжгір’ї ясна погода порадувала нас у середені дня, але ненадовго, весь інший час небо було вкрите хмарами. Без опадів.

У Рахові – уночі +8, вдень – +14. З ранку до самого вечора у Рахові небо буде вкрите хмарами. Удень та ввечері очікується дрібний дощ, ближче до вечора він посилиться.

 25 вересня вшановується пам’ять святого Автонома (Артамона), єпископа Італійського. Тваринне життя швидко замирає, осінь вступає у свої володіння. Наші пращури цього дня вивчали листя берези і дізнавались про майбутню весну: якщо вони жовтіють зверху – весна буде ранньою, а якщо знизу – пізньою.

Народні прикмети на 25 вересня

Якщо людина народилася 25 вересня, то її талісманом є камінь александрит

Якщо на Артемона хоча б зайця yб’єш, то згодом полювання буде дуже вдалим

На деревах 25 вересня багато жовтого листя – буде рання осінь

Дощ іде – буде довга зима

Бур’яни ростуть високо – прикмета, що снігу багато випаде

Вхід в нору крота розташований з північної сторони – зима теплою буде. Якщо нора з Півдня – чекай холодну зиму, зі Сходу – суху, із Заходу – сиру і сніжну

На дубі багато жолудів – прикмета, що буде тепла зима і родюче літо

Грім гримить 25 вересня – осінь теплою буде.

zakarpatpost.net