У закарпатських містах почалася облава на чиновників. Когось посадять?

Одразу у кількох містах: Хуст, Мукачево, Ужгород – силовики влаштували “чистки” і перевірку високопосадовців. для цього в Ужгород навіть прибув літак із Києва.

Крім того, про новину у соцмережі повідомив правохахисник Роман Келемен

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Ось що він написав. Текст цитуємо без змін:

“В Ужгороді та Мукачеві проводяться чисельні обшука у різних людей , поліція приведена в посилений режим охорони. В Хусті навіть взяли в облогу Хустську міську раду та пропускають всіх в будівлю по посвідченнях (інші кажуть, що взял когось на хабарі).

Обшуки проводяться навіть у братів Балоги та його друзів, втрата депутатського мандату зразу дала про себе знати. З чим це пов’язано, точно поки не відомо але є такі слухи , що обшука проводяться в рамках розслідування кримінального провадження по замаху на життя на начальника УЗЕ області Іванківа в якого декілька разів стріляли з автоматичної зброї.

На Закарпаття прилетіли спецпризначенці літаком та гвинтокрилом. В операції задіяні 600 спецпризначенців”, – йдеться у дописі.

zakarpatpost.net