Екс-міністр назвав Ужгород особливим, бо тут пройшли перші тижні кохання з його дружиною

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив Ужгородський міський голова Богдан Андріїв.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

«Великою прикрасою Ужгорода і всього Закарпаття народний артист України Євген Нищук назвав фестиваль “Монологи над Ужем”. Сказав, що наше місто для нього особливе, бо тут пройшли перші тижні його кохання з дружиною і їхній син нещодавно відзначив 25-річчя. Відзначив, що акторам з інших міст і країн, які беруть участь у фестивалі, приїхати було непросто, але це означає, що тут їм недобре, бо ужгородці – дуже гостинні, а Ужгород – це “місто запаху прекрасної кави, великої романтики, розмаїття культурного», – зазначив він.

Також за словами мера його надзвичайно врадило прочитання твору Євгеном Нищуком новели «Момент». Він також подякував воїнам, які захищали Україну на сході, бійцям Національної гвардії, які прийшли в театр, бо саме завдяки їм ми можемо жити спокійно, працювати, відвідувати вистави.

«Дякую і організаторам “Монологів над Ужем” – цей фестиваль пройшов лише вдруге, але точно буде ще однією чудовою традицією нашого міста. До речі, завтра – ще 2 вистави завершального дня фестивалю, дуже раджу знайти час і подивитися», – зазначив Богдан Андріїв.

zakarpatpost.net