Погода у Закарпатті на сьогодні, 26 вересня. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті буде холодно.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде + 13, удень – +18.

  • Ужгород, Закарпаття! Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Замовляй рекламу у газету зараз: 050 222-50-50, 067 66-90-90
Протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний дощ йде впродовж усього дня, а надвечір спостерігатиметься посилення опадів.

У Хусті – +11 уночі і  +18 удень. Хмарна погода протримається увесь день. Дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора.

У Воловці – +9 уночі і  +14 вдень. Хмарна погода протримається у Воловці увесь день. Дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора.

У Сваляві – +10 уночі і  +16 удень. Весь день у Сваляві буде хмарним. Вранці очікується дощ, який у другій половині дня зміниться дощем із грозами. Увечері – дощ.

У Тячеві – нічна температура становитиме – +11, денна – +18.

Хмарна погода протримається у Тячеві увесь день. Увесь день йтиме дощ, який до вечора може посилитися.

У Перечині – нічна температура становитиме – +13, денна – +18.

У Перечині хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дощ із грозою, який вдень прийде на зміну дрібному дощу, продовжуватиме йти до пізнього вечора.

У Великому Березному – вночі – +11, удень – +18.

Весь день у Великому Березному буде хмарним. Вранці очікується дощ. Після обіду він послабшає, але буде продовжувати йти до пізнього вечора.
  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

У Берегові та Виноградові – вночі – +13, удень – +19.

Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується дрібний дощ, який у другій половині дня зміниться дощем із грозами. Увечері – дощ.

У Міжгір’ї – уночі  – +8, вдень – +14. З ранку до самого вечора у Міжгір’ї небо буде вкрите хмарами. Вранці очікується дощ, який у другій половині дня зміниться дощем із грозами. Увечері – дощ.

У Рахові – уночі +8, вдень – +13. У Рахові протягом усього дня погода буде похмурою. Протягом усього дня очікується дощ.

26 вересня вшановується пам’ять святого Корнилія сотника. До цього часу закінчується формування осінніх зграй граків. Наші пращури помітили: коли граки відлітають, уже можна чекати снігу. А якщо у цей день піде дощ, то погода найближчим часом буде похмурою.

Народні прикмети на 26 вересня

  1. Якщо людина народилася 26 вересня, то його талісманом є малахіт
  2. Дощ пішов 26 вересня – у наступному році, згідно з прикметами, буде гарний врожай

zakarpatpost.net