Злодій хотів винести гроші та коштовності, але раптом на порозі з’явився господар

А З МАГАЗИНУ ЙОМУ ВДАЛОСЯ ПОТЯГНУТИ ЦИГАРКИ, АЛКОГОЛЬ ТА СОЛОДОЩІ

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Раніше двічі судимий за крадіжки ізянин не міг відцуратися улюбленого ремесла й продовжував жити за чужий рахунок, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Спочатку, добряче напившись, вирішив пограбувати знайомого. Як діяти – він добре знав, адже в цьому плані давно вже був професіоналом. Тож віджав вікно на першому поверсі, заліз у будинок, піднявся на другий поверх та у шафі спальної кімнати почав шукати гроші і цінні речі. Однак забрати їх йому не вдалося. Бо несподівано з’явився господар оселі. Він зупинив гостя, але тільки від крадіжки у себе вдома.

Уже через кілька днів ніде не працюючий чоловік зважився піти на нову «справу». Цього разу він обрав собі магазин. До приміщення так само проник через вікно. Воно було незачиненим. А всередині мешканець Хустщини собі добряче поґаздував. Найбільше йому припали до душі цигарки. Їх він вирішив забрати аж 58 пачок. Думав, що куритиме довго. Також прихопив із собою 3 пляшки коньяку, 10 шоколадок та 600 гривень із каси. Але натішитись краденим добром не вдалося. Бо невдовзі його спіймали правоохоронці  –довелося постати перед судом.

Утім чоловікові поталанило. Його жертви свідчити проти нього відмовились, претензій йому не пред’явили. Тож суд засудив крадія до двох років умовного покарання.

Михайло СОЙМА, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net