Баба Анця: ти натулько страшний, што тобі ти би даже надувна жона удказала

Просиділа баба Анця в салоні краси майже годину і ніяк не могла вирішити, що ж їй зробити з зовнішністю таке вражаюче, щоб усі здивувалися, щоб сусідки від заздрості вставні щелепи проковтнули.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

«Вот шкода, што я не чулувік. Хоть би побритиламся і вже би в ня нараз лице на гузицю стало похожоє!» – важко зітхнула стара.

«Мамко, оно в тя й так точно такоє – великоє і надутоє. Туй ти лем похуданіє помогти годно», – усміхнувся син.

«А ми вам інтимну стрижку зробити можемо!» – осінило враз дівчину з салону. «Ото ще яку? Та нашто мені. У мене черево такоє великоє, што я без дзеркала й так нич не вижу пуд ним. А вобще у мене там волося такоє довгоє, як борода у цапа. Там хіба што косу мож заплести, бо я сама не досігаю.»

«На робочому місці завжди порядок має бути. Може, вас краще підстригти у вигляді Бермудського трикутника?»

«Та ти што, дітинко! Ото дуже символічно. Ти знаєш, кулько люди удтідь ся нігда не вернуло? Не хочу таку! Мені раз у гузицю мур’янка заповзла. Так ня там кусала, што мало на потолок не улізлам і найти м ї не могла. Так она й пропала навіки»

«Як таке може бути?» – здивувалася дівчина.

«Та так. Я ся мереговала-мереговала, а дале ня приспічило і пернулам, а она ся, видко, задохнула уд запаха і здохла».

«Мамко, ти кой пернеш, та задохнеся не лем мур’янка, а даже слон! І кунь годен ізомліти, просто аж му до носа пудкласти твою одєджу!» – втрутився знову в розмову син. – Но айбо ти не баламуть мозги, рішай уже, што чинити хочеш, бо будеш ми дале уп’ят дома нити, што виглядаєш, як зморщений кокон, із якого уліз бегемот. Я прекрасно вижу, што ти виглядаєш, як сама дрєвня мумія у світі, яку уд бальзамірованія рознесло так, што може лопнути у любу мінуту… но нині ти можеш всьо ізмінити. Так што думай!» «Та што ти несеш! Яка я у фраса стара! Яка мумія! Ти туй што, адікалона ся перенюхав і галюцинації в тя? У мене ся лем третя молодость тепер начинат! Хоть кустки за мнов гримлят, но не розсипаються! А для твого вутця я вобще красавіца! Ун такий страшний, што йому би даже надувна  дівка удказала! А я му терплю… Короче, не треба мені інтимну стрижку, нашто красу наводити там, де її і так ніко не увидит», – сумно зітхнула  баба Анця.

Повний текст читайте тільки у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 13 вересня.

zakarpatpost.net