Ніколи не можна здаватися у пошуках загубленої тварини.

  •  Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Мешканка штату Вашингтон провела майже два місяці у пошуках собаки, що втекла, у маленькому містечку у Монтані — і навіть звільнилася з роботи, щоб продовжувати пошуки, інформує Ukr.Media.

Через 57 днів Керол Кінг нарешті возз’єдналася зі своєю улюбленою бордер-коллі Кеті.

7-річна собака втекла 20 липня з готельного номера у Каліспеллі (штат Монтана), де Керол відпочивала зі своїм чоловіком Верном.

“Це було жахливо, мені стало зле. Ми думаємо, що вона злякалася грому і втекла. Ми обшукували територію готелю до ранку, кликаючи Кеті, але безрезультатно”, — розповіла Керол Кінг.

Наступного дня вона продовжила пошук, розклеїла листівки, стукала у двері місцевих жителів і розміщувала повідомлення у соціальних мережах.

Коли Кеті так і не повернулася, Керол звільнилася з роботи листоношею, щоб залишитися у Каліспеллі і продовжити пошуки.

“Я дуже люблю свою собаку, і я сподівалася. Я знала, що вона теж шукає мене і не могла здатися”.

За словами Кінг, вона поширила не менше 500 листівок у маленькому містечку та його околицях. Незнайомці допомагали Керол і навіть приносили їй їжу.

Приблизно за 57 днів жінці зателефонував чоловік, який сказав, що він помітив собаку, схожу на Кеті, біля свого двору. Керол негайно вирушила туди і, нарешті, змогла обійняти улюблену тварину.

“Я плакала, зупинялися машини, всі дивилися на це і обіймали один одного. Я думаю, що весь район знав, що ми знайшли її”, — сміється Керол.

Собака втратила у вазі 12 фунтів і була сильно зневоднена, але ветеринари сказали, що з Кеті все буде в порядку.

“Я хочу від щирого серця подякувати спільноті, яка не залишилася байдужою до пошуків собаки незнайомої людини”, — сказала Керол.

zakarpatpost.net