Дівчинка, яка народилася у поїзді, безкоштовно їздитиме залізницею до 25 років

Незвичайний випадок стався у поїзді, що прямував з Голуею до Дубліна.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Одна з представниць персоналу потягу, Емма Тоте, розповіла місцевим медіа, що почула, жіночий крик, який надходив з туалету. Коли вона відчинила двері, то побачила молоду жінку, яка сказала, що у неї почалися перейми.

Емма миттєво повідомила машиніста про ситуацію та поцікавилася у пасажирів, чи є серед них медики, щоб надати допомогу.

Серед тих, хто озвався допомогти, був доктор Алан Девайн, який їхав на конференцію до столиці.

Доктор Девайн сказав, що коли він підійшов до жінки, вона вже була у хороших руках двох медсестер, які керували процесом. Йому лише залишалося  підхопити дитину, яка вийшла 20 хвилин потому.

Лікар погодився, що пологи довелося приймати у ситуації, далекій від ідеалу: «Це мало би проходити в лікарні за участі акушерок у стерильному сере¬довищі. А насправді відбувався хаос, і подобалося нам це чи ні, але пологи вже почалися, тож все, що нам залишалося – просто робити усе можливе, щоб дитинка благополучно з’явилася на світ».

Мати та новонароджена були доставлені в лікарню по прибутті в Дублін, обидві почуваються добре.

Представник Ірландської залізниці сказав: «Ми дуже вдячні нашим клієнтам та співробітникам, які надали допомогу молодій матері та допомогли їй привести в світ дитя».

Також він побажав матері та дитині міцного здоров’я і заявив, що дівчинка отримає документ, що дасть їй право на безкоштовний проїзд залізницею до 25 років, враховуючи унікальні обставини її народження.

zakarpatpost.net