Чому баба Анця заплуталася у свої груди

Дівчина з салону краси розуміла, що баба Анця прийшла щось змінити у зовнішності, але сама не розуміє, що саме, що експериментувати вона не дуже наважується, та в той же час мріє про зміни.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

«Може ви пірсинг зробите?» – запропонувала вона.

«А ото што такоє за модноє слово?» – поцікавилася стара.

«То сережка, кільце. Його можна вставити не лише у вухо, як у вас, але й, наприклад, на губу, на язик, у ніс, на сосок…» «Та ти што! У нас раньше лем скотині  нус протикали. До чого люди дуйшли! – пробурмотіла баба. – А дівка з пірсінгом, як ти кажеш, на губі, як риба, што зацепилася за крючок рибака. Так таку і хочеся зазвідати, на якого она ся черв’ячка злакомила. А на язик си кольцо онука куми Макрини вділа, і як указала дома, мати на ню гойкала так, што я і у себе у хижі чула. І знаєш, што казала? «Кому ти, ненормальна, вухо удкусила? Ану уплюнь скоро!» Што лем типир не удумают – татуїровки, пірсінг, іскуственні губи… Раньше, при моюй молодості, були лем два способа внєшность ізмінити: удпустити си вуса і збритити їх. І ото ся касало всіх – як чулувіку, так і жун.

«Короче, мамко, ти довго туй будеш каніфолити, мозги людям баламутити? Вибирай си вже штось, – почав уже нервувати син. – То ревеш, што ти, як пом’ятий целофановий міщук, то ти ніяка процедура не пудходит».

«Та я просто йшла з відром корову поїти, зашпоталамся за свою цьицьку, упалам, заматюкаламся і ти ня не так поняв. Мені би похудати мало лем треба… а так… я натуральна, у соку і силі, собі ся люблю. А кому нєт – не мусит на ня позерати. Їдьме си, синку, думу. Но а ти, дітинко, ще молода і файна, но дале не порть си тіло сякими всякими дурницями, бо в мої годи станеш, як пасуля поморщена, што ї ще й богари поточили», – обняла стара на прощання дівчину і відправилась до машини.

Повний текст читайте тільки у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 13 вересня.

zakarpatpost.net