АНОНС. Ревнивий закарпатець убив співмешканку і підірвав будинок

Приревнував так, що вбив, а щоб не посадили, вирішив покінчити із собою

Подія трапилася на Хустщині. Молодик проживав разом зі своєю співмешканкою. Часом він напивався і зчиняв скандали, але біди ніщо не передвіщало, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Але раптом його «переклинило» через ревнощі і в пориві гніву він убив жінку.

«На лінію «102» надійшло повідомлення від  працівників ДСНС про те, що  під  час гасіння пожежі у приватному будинку в селі Рокосово Хустського району вони виявили тіло жінки. Як з’ясували правоохоронці, в ніч на 14 березня між 27-літньою потерпілою та її 25-річним співмешканцем, раніше судимим,  виник конфлікт. Під час сварки чоловік наніс жінці численні удари ногами і руками по голові та тілу.  Після чого, намагаючись приховати сліди злочину, вирішив підірвати будинок та покінчити життя самогубством», – йшлося у повідомленні поліції.

Те, що в хлопця гарячковий  характер, жінка могла знати й раніше, адже сидів за ґратами він за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Із нею також часом поводився грубо і ображав. Однак молодиця, ймовірно, сподівалася, що Василь (із етичних міркувань імена дійових осіб замінено) зміниться.

Того дня він був п’яним. Близько 2.30 ночі між парою виникла суперечка. Василь звинувачував Ірину у зраді. Чи дійсно вона мала іншого – зараз відомо тільки одному Богу. Але увага чоловіків до Ірини молодика дуже дратувала. Хоча жінка була від нього старшою на два роки. Тож теоретично найбільше ревнувати молодого коханця мала б вона.

Але тут було все інакше. Отже, розгніваний закарпатець, малюючи в уяві картини жіночої невірності, накинувся на жінку і почав щодуху її лупцювати. У пориві гніву зовсім себе не тятив. Нервово товк нещасну кулаками спочатку у голову, а далі повалив її на землю і бив уже ногами.

Що ж відбувалося далі? Який вирок отримав закарпатець?

Повний текст читайте у тільки свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 13 вересня.

zakarpatpost.net