Вилікувавши батька і почав лікувати людей: травник зцілює найстрашніший недуг

20 років лікує рак настоянками з трав Олег Горовий із міста Кременчук на Полтавщині. Береться допомагати пацієнтам на останніх стадіях захворювання.

  •  Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

— Травами почав займатися, аби допомогти батькові, в якого була четверта стадія раку. Прочитав книжку про траву, яка лікує цю недугу, і зробив за тим рецептом настій, — розповідає Олег Анатолійович. — Батько його пропив, а толку ніякого, пише merezha.co

Я почав експериментувати: одні трави прибирав, а інші додавав. Так виробив свій рецепт. Тато приймав настій, а коли поїхав на перевірку в лікарню, виявили, що захворювання щезло.

В основі настоянки 12 трав. Головна — болиголов.

— Це не лише при онкозахворюваннях помагає. Також при туберкульозі, щитовидці, безплідді. Відновлює потенцію, імунітет, помічний при отруєннях.

Найкраще настій діє при лейкозі. Були дві жінки з цим захворюванням. Пропили його два-три місяці, і кров очистилась у нуль. Онкологи дивуються. Кажуть, таке враження, що з людини всю кров злили, прокип’ятили, судини почистили і назад залили.

— Коли хворий приходить, прошу в нього результати аналізів, УЗІ. З розмови про хворобу дізнаюся більше, ніж із документів. Важливо дійти до основи захворювання, з’ясувати причини. Тоді знатиму, який із варіантів настою підходить.

Достатньо приймати трави півтора-два курси.

— Це приблизно два з половиною місяці. Яка потрібна кількість крапель у день, підкаже сам організм. Якщо п’єте 30 і почуваєтеся добре, а підвищивши дозу — погано, то краще повернутися до попередньої.

Спершу радить очистити організм.

— Людина з місяць повинна пити свіжовичавлені фруктові соки. Вони виводять з організму шлаки. Не даю настоянку малим дітям. Зазвичай орієнтуюся на самопочуття людини. Малюк не зможе сказати, як почувається. Для інших людей настій безпечний. Він не викликає звикання. Приходили до мене онкологи. Кажуть: «Диво, та пухлини після ваших трав розсмоктуються».

48-річна Ганна з Комсомольська на Полтавщині приймала настоянку вісім років тому. Мала хворобу нирок.

— Усе життя в лікарню ходила. Пройду курс лікування, то легше стане, а спустя місяць знову погано, — розповідає. — Про Горового взнала через знайомого. Вирішила спробувати. Хвороба нирок пройшла за місяць. А інший знакомий із туберкульозом до нього пішов. Поправився за два місяці.

Онкологи застерігають не лікувати рак народними методами.

— Я не проти, коли людина починає пити трави. Вони нічого поганого організму не зроблять. Але за мою практику жоден хворий не вилікував рак, приймаючи лише трав’яні настої, — говорить заступник головного лікаря Полтавського обласного онкологічного диспансеру Володимир Лукашенко, 64 роки. — Тому раджу спершу пройти курс хіміотерапії, а якщо потрібно, то й лягти на операцію.

Пухлина розпадається від кислого

Микола Климчук із міста Корець на Рівненщині розробив метод лікування раку окисленням організму. Слід вживати квашені капусту та яблука, зелений борщ, лимони, огірки. Не їсти солодкого та випічки. Коли організм окислюється — пухлина розпадається. Також роблять оцтові компреси. Климчук береться лікувати рак на останніх стадіях.

zakarpatpost.net