Гороскоп на жовтень. Любов, здоров’я, гроші

Вашим козирем у жовтні стане вміння зберігати спокій і незворушність навіть в найскладніших ситуаціях.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

У першій декаді жовтня подумайте про те, чого дійсно хочете від життя і як цього домогтися. Завдяки зростанню впливу планет, ідей вас відвідає безліч! Поділіться найцікавішими з однодумцями. Без їхньої участі вам, скоріш за все, не впоратися. Майте також на увазі, що перші дні будуть дуже напруженими (наслідок недружнього аспекту планет). У розмовах стежте за інтонацією, щоб не зачепити і не образити співрозмовників.

Гарненько відпочити закликають зірки в другій декаді місяця. Зробіть паузу в справах – потім ви все надолужите. Частіше зустрічайтеся з друзями, відвідуйте розважальні заходи, відправляйтеся в подорожі, якщо буде можливість. Ідеальним часом для поїздок стане середина місяця.

Третя декада жовтня – відмінний час для оновлення інтер’єру будинку і благоустрою дачної ділянки. Подбайте про атмосферу в оселі – посадіть нові кімнатні рослини, в ідеалі – ті, що відповідають вашому знаку зодіаку.

ОВЕН

Набирайте висоту – політ пройде відмінно! Положення планет в жовтні посприяє тому, щоб ви зуміли вирішити давні проблеми, досягти хороших результатів у намічених справах і заслужити повагу і захоплення оточуючих. Про плани, які з’являться в цей період, поширюватися не варто: так у вас буде більше шансів реалізувати їх на 100 відсотків.

ТЕЛЕЦЬ

Тримайтеся осторонь від пліток і інтриг! Вони вам ні до чого! Займіться більш важливими для себе справами, які справді сприятимуть успіху. Протягом усього жовтня будьте гранично чесні як з близькими людьми, так і з тими, з ким пов’язують тільки робота або хобі. Чи не приховуйте від них важливу інформацію і тим більше не говоріть їм явну брехню. Таємне рано чи пізно стане явним, тоді доведеться докласти титанічних зусиль, щоб врятувати відносини від краху.

БЛИЗНЮКИ

Пам’ятайте: «Слово не горобець, вилетить – не впіймаєш!» Досаду і незручність згодом викличуть у вас вчинки, скоєні в пориві емоцій. Уміння вчасно зупинитися, промовчати, піти – мабуть, найважливіше в цьому місяці. Завжди пам’ятайте, що стоїть на кону. Репутація, яку ви заробляли роками, може зруйнуватися в одну мить – намагайтеся стримуватися і не бентежити оточуючих незрозумілими душевними поривами.

РАК

Вірте своєму шостому почуттю! У жовтні ви відкриєте для себе справжні причини тієї чи іншої поведінки друзів, колег або рідних. Ви з легкістю будете читати їх думки, від вас не сховається нічого. У цьому місяці можна і потрібно спілкуватися з тими людьми, яких ви раніше не розуміли. Ви напевно знайдете спільну мову навіть з самими впертими і незговірливими особистостями. А ще на вас чекає дуже приємний сюрприз – цікаве знайомство, яке переросте у кохання.

ЛЕВ

Проводьте дозвілля з користю для себе! Однією з ключових тем жовтня стане саморозвиток. Зараз ви повинні якомога більше вкладати в себе. Фільтр інформації – в мозок має надходити тільки те, що дійсно корисно. Знання, які стануть в нагоді вже дуже скоро, ви почерпнете, читаючи професійну і психологічну літературу або автобіографії людей, які добилися великого успіху.

ДІВА

Ставте свої інтереси на перше місце! У жовтні ви знайдете відповіді на багато питань, які давно займають голову. Завдяки цьому ви відчуєте себе вільніше і впевненіше, почнете простіше дивитися на деякі речі, відкинете сумніви. Стоячи перед серйозним вибором, ви без зусиль відмете непотрібні варіанти, віддавши перевагу найбільш розумному.

ТЕРЕЗИ

Проводьте більше часу в компанії однодумців! Дійте не поспішаючи, обмірковуючи кожен крок, якщо хочете досягти намічених цілей. За поспішність і імпульсивність ви будете покарані. Слід триматися подалі від схильних до критики родичів і знайомих, інакше уїдливими зауваженнями вони приведуть вас у справжню депресію. Цінуйте коханих, вони варті вашої уваги.

СКОРПІОН

Тримайтеся подалі від тих, хто вас критикує! Чи є у вас заняття для зняття напруги? Якщо немає, постарайтеся таке знайти – в жовтні воно вам дуже знадобиться. Зверніть увагу на малювання, йогу, медитацію, рукоділля, велосипедні прогулянки. Якщо відчуєте, що потрапили в «турбулентність» (обставини складаються зовсім не так, як ви очікували), зберігайте спокій і віру в себе – в результаті все буде так, як того бажаєте ви.

СТРІЛЕЦЬ

Не смійте зраджувати мріям, які здаються нездійсненними! Думайте про майбутнє, але живіть все ж справжнім. Працюйте над собою, займайтеся творчістю, налагоджуйте контакти з людьми і облаштовуйте будинок. Практичні заняття зараз принесуть вам куди більше користі, ніж будівництво повітряних замків. Відірвавшись від реальності, ви можете пропустити кілька важливих і цікавих подій.

КОЗЕРІГ

Сміливо беріться за великі справи! Цікаві зустрічі та несподівані знайомства зірки обіцяють вам в жовтні. Нові дружні зв’язки обіцяють принести багато задоволення, а ділові – приведуть до пристойних заробітків. Довіряйте людині, з якою життя зіштовхне 7-8 жовтня. Скоріш за все, разом ви візьметеся за втілення вашої ідеї і впораєтеся з цим чудово!

ВОДОЛІЙ

Приготуйтеся сильно здивуватися! Намагайтеся незмінно перебувати в стані пошуку. Не дозволяйте собі стояти на місці і тим більше нудьгувати. Читайте книжки, спілкуйтеся з цікавими людьми, думайте і творіть. Заняття спортом також будуть дуже корисними. Головне – рухайтеся і не зупиняйтесь. Світле і багате джерело натхнення ви знайдете після повного місяця 14 жовтня.

РИБИ

Займіться створенням затишку в домі! Протягом усього місяця намагайтеся зберігати внутрішню гармонію. Жити в мирі з собою вам допоможуть медитації, аутотренінги, читання класичної літератури і спілкування з дітьми. Частіше бувайте вдома – зараз енергія житла буде дарувати вам сили для великих звершень.

zakarpatpost.net