Закарпатець побував на грандіозному світловому шоу, яке ви ще ніколи не бачили

Вражаючі просторові малюнки на стінах, грандіозні світлові ефекти, приємна музика, запуск  світлового променю у космос та інший неймовірний світ…

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Ось що витворяють у Києві на Хрещатику.

Інформатор газети «Неділя Закарпатські новини» спеціально для наших читачів відвідав міжнародний фестиваль світла й медіа-мистецтва Kyiv Lights Festival (KLF), адже на Закарпатті такого не було ніколи. Тому лише ви маєте можливість долучитися до шоу, на яке з’їхалися медіа-художники з 14 країн світу: Іспанії, Італії, Китаю, Мексики, Польщі, Португалії, Румунії, Словенії, Таїланду, Угорщини, Фінляндії, Франції, Японії та України.

Протягом двох днів вони створювали неперевершені світлові інсталяції, а будівля Київської міської державної адміністрації перетворилася на велетенський екран для конкурсу 3D відеомаппінгу.

Для цього на десятиповерховій споруді навіть заклеїли спеціальною плівкою всі вікна. Це – грандіозна робота.

Уся споруда потопала у світлових ефектах. Усім бажаючим роздавали 3D окуляри, а в небо злетів галактичний світловий Промінь мрій із сотнями дитячих малюнків.

zakarpatpost.net