Закарпаття рекламують в одному з найелітніших торгових центрів Києва

Величезну рекламу Закарпаття можна побачити в одному з найелітніших торгових центрів Києва – семиповерховому ЦУМі, де продаються  всесвітні брендові речі.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Інформатора газети «Неділя Закарпатські новини» привернула увага стенду з моделями і він ексклюзивно саме для вас зробив фото. Та найцікавіше, що знято їх  на фоні мальовничої перлини Карпат – Синевиру. Самобутні Карпати таять у собі багато таємничого і незвіданого і вони привертають увагу великих торгових компаній.

Дуже приємно, що на фоні нашого краю рекламуються провідні компанії не лише України, але й світу. Моделі спеціально приїхали на Міжгірщину для того, аби зробити фотосесію. Їх сфотографували поміж деревами, на поромі, між Синевирських гір. Троє хлопців і троє дівчат  переплавляються через озеро і демонструють різні стилі одягу. На велетенських екранах на різних поверхах торгового центру вражає і надпис: «ЦУМ. Відчуйте свою природу», тобто текст таїть у собі глибокий зміст, де пов’язано довколишню природу з природою внутрішньою. Вони проїхали заради зйомки тисячі кілометрів, через усю Україну. Закарпатці ж біля цього дива живуть постійно. Тому ми повинні любити своє, берегти своє, дбайливо ставитись до кожного дерева в лісі, до кожного кущика, до кожного струмка.

zakarpatpost.net