Коли в Ужгороді в жовтні клумби будуть такими ж свіжими і яскравими, як в Одесі. ФОТО

Яскраво-червоні, жовті, рожеві, помаранчеві… справжній карнавал квітів на вулицях. Вони такі, чаче їх щойно висадили, свіжі та буйні.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Інформатор газети «Неділя Закарпатські новини» вирішив показати улюбленим читачам, якими можуть бути квіти навіть у середині осені під зиму. Вони не відрізняються від літніх, хоча на вулиці вже жовтень! Там хризантеми мають просто шикарний вигляд. У нас же більшість засохла ще два місці тому.

Але в Одесі їх поливають. Через це квіти живі і гарні. Там поливають не лише їх, але й вулиці… кожного ранку ще до початку робочого дня. О 8 годині ранку в понеділок Одеса вимита.

Масштаби клумб там також вражають. У Києві на Майдані Незалежності квіти також досі практично в ідеальному стані.

В Ужгороді теж нарешті час впровадити регулярний полив рослин, бо якщо вони так швидко в’янутимуть, це є просто викиданням грошей за рослини на вітер. Та й самі квіти шкода. Адже вони ще хоч принаймні два місяці могли б квітнути і робити місто більш затишним.

zakarpatpost.net