Поховали закарпатця, як невинно вбитого… хоча в це не вірив навіть священик, який його відспівував

«Чи ви чули, що сталося?  Вітя повісився!»

  •  Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Тривожна звістка за кілька хвилин облетіла усе закарпатське село. Новини там розповсюджувалися зі швидкістю світла. Кожен кожного знав, яскравих подій не відбувалося – лише весілля та похорони. Тож будь-яка новина тут вважалася надважливою. Вітю любили всі. Він був добрим, працьовитим, із порядної родини, сам чудовий сім’янин. Працював у банку у місті, був єдиною дитиною у батьків, ніколи ні в чому не мав потребу.

Нікому не вірилося, що таке могло трапитись і багато хто відмовлявся усвідомлювати реальність.

Молодий, 26-річний хлопець, який лише починав життя, який мав добре здоров’я, гроші, впливових друзів, люблячу дружину та маленьку донечку…  добровільно пішов із життя. Але правда залишалася правдою і біля будинку Віктора збиралися люди: хто – щоб допомогти приготуватись до похорону, хто – щоб дізнатися причину його смерті.

Знайшли Віктора на горищі власного будинку. Його молодятам подарували батьки після весілля. Андрій усе життя їздив на заробітки і подбав про добробут сина. Вітя був вистражданою бажаною дитиною. Наталка мала 8 викиднів і лише одного Віктора виносила без проблем зі здоров’ям. Тож із хлопця завжди, як кажуть, піщинки здували.

Повісився Вітя на обід… хоча завжди о такій порі він був на роботі… а працював він як-не-як не в рідному селі. Тож залишалося таємницею, чому він о такій порі опинився вдома, чому не залишив посмертну записку.

Рідні твердо вірили, що його вбили… що якісь зловмисники одягнули йому на шию зашморг… Поліціанти ж перевіряли інформацію і нічого не говорили. Наталка божеволіла від горя і їй постійно вводили якісь заспокійливі, а дружину Ларису взагалі забрала швидка, бо коли їй повідомили страшну новину, вона одразу ж знепритомніла, а прийшовши до тями, хотіла перерізати собі вени.

Повний текст читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

zakarpatpost.net