АНОНС. Чому коти накинулися на сумку ужгородки і хотіли її з’їсти

Кішки кидалися на сумку ужгородки, наче на якогось лютого ворога. вони гризли шкіру і їх неможливо було відірвати від модного аксесуару, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Ірина Поп дуже раділа нагоді поїхати у Єгипет. Путівку запропонувала подруга за безцінь, бо в самої виникли труднощі на роботі і вирватись у поїздку вона не могла. Тож Ірина натхненно збиралася в дорогу із солодким передчуттям великих відкриттів. Сама вона була істориком і країна фараонів її завжди приваблювала таємницями. Хотіла поглянути на Сфінкса, побувати у місті мертвих, зануритися у атмосферу таємничого і величного.

Справді у Єгипті було багато цікавого і час летів дуже швидко. Стільки приємних  вражень Ірина не відчувала ще ніколи. Накупила рідним та подругам сувенірів і вже мала повертатися додому, але раптом один араб запропонував їй сумку зі шкіри верблюда. Просив небагато, дуже нахвалював. Жінка справді собі нічого так і не придбала, тож вирішила брати. Хоч річ їй і не дуже була потрібною, але сподобалась…. Та й такої великої сумки вона ще ніколи не мала.

«Я думала, що туди помістяться всі шкільні зошити учнів. Більше не потрібно буде носити їх у пакетах. А ще й знайшла місце для парасольки. Для косметички, для гаманця та телефону. Відшукала відсік і для документі. Знайшлася кишенька і для ключів та різних дрібниць. Одним словом, не сумка, а мрія будь-якої вчительки… На що там вчительки, будь-якої жінки», – розповіла Ірина.

Що ж відбувалося далі?

Повний текст читайте у тільки свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 13 вересня.

zakarpatpost.net