Ужгородські бобри вміють розчісуватися

Ці унікальні тварини є символом Канади, за легендою, їх утримував навіть цар Соломон, бо вони здатні були знімати йому головний біль, а ще вони вміють розчісуватися і робити собі зачіски, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Інформатор газети «Неділя Закарпатські новини» помітив в Ужгороді бобрів. З метою їхньої безпеки не будемо вказувати місце, де вони живуть, адже люблять їх далеко не всі. На жаль.

Цікаво, що у столиці Закарпаття дуже розмаїтий тваринний світ. Тільки в Боздоському парку нам вдалося зустрічати лисиць, їжаків, косуль, білочок. На Уж із року в рік прилітають лебеді, баклани, чайки, чорний лелека та багато інших унікальних птахів.

На озері Кірпічка багато качок, лисок, водяних курочок, дятлів, там так само жили лебеді, є черепахи, їжаки. А ще там дуже багато рідкісних птахів, які ховаються від людських очей в очереті.

Тож таке розмаїття тварин надзвичайно радує, адже далеко не в кожному українському місті можна побачити стількох представників дикого світу.

Повний текст читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

Купуй свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуй на своїй пошті!

zakarpatpost.net