Закарпатка про чоловіка: Такоє ощущеніє, ож кой го мати родила, сам си даже пуповину перегриз

Після скандалу з дідом через футбол пішла увечері стара до сусідки попліткувати, душу злити і кісточки дідові перемити.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

«Представлєш, Пірошко! Ун на ня так ричит, як вовк у хащі! І зуби в нього грубі, як у коня. Страшно му ся на писок позерати! Такоє ощущеніє, ож кой го мати родила, сам си даже пуповину перегриз, – почала розказувати баба Анця.

«Не творися, Анцьо. Усі они з одного кіста ліплені. Муй, представ собі, досі ня ревнує», – почала заспокоювати її сусідка.

«Дійсно бімбов якиїсь, – усміхнулася баба. – Не розумію, ко тя може уд нього увести. Хіба што грип якийсь чи другий вірус…»

«Не поняла. Ти про што? – аж почервоніла Пірошка. – Ото імена такі тепер дают? Чулам усякі, но оби когось Грипом і Вірусом називали, нігда!»

«Та які імена, сусідочко! Ти така страшна, што хіба тя хвороба на тот світ уведе, а не мужик якийись! – одразу покращився у баби Анці настрій. – Но я лем пошутила. Не сердися! Ти хоть і нефайна, айбо добра й вірна цімборашка!»

«Та я ся не сержу! Я знаю, што ти ся посміяти любиш. Жила бись до 120 году! – усміхулася Пірошка у відповідь. – Тебе нігда не найдут із перерізаними венами у ванній. Я ото точно знаю!»

«Не поняла, зашто?» – здивувалася стара.

«Пак завто, што ти ї нігда не принімаєш! А потієш так уд свого веса, што пот ти вонит, як бударь у кунці керта. Но небай, у мене тепер насморк, та я не дуже чую».

«А ти майже дуже лепава, аж ся каждий динь миєш. Достали ви всі мене», – образилася баба Анця, махнула рукою і пішла домів.

Повний текст читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

Купуй свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуй на своїй пошті!

zakarpatpost.net