Це ви прочитаєте тільки в газеті «Ясно» від 4 жовтня 2019

Жінки можуть мінятися, а кум один на все життя

Обкладинка свіжого номера газети «Ясно»

Чому ти, куме, машину купив кращу, ніж у мого чоловіка

Про українське кумівство ходять анекдоти. Кум для багатьох – рідніша людина, ніж брат, йому прийнято допомагати, його жінки ставлять у приклад чоловікам, він – частий гість у закарпатській хаті. Тож хто такі куми, яку роль вони виконують у житті наших земляків, які про них існують забобони? Саме це і з’ясовувала газета «Ясно».

Нарколог: «На ранок після застілля має бути міцний сон, швидкий секс і контрастний душ»

Чим небезпечні передозування алкоголем, електронні цигарки і кальян

Алкоголь та цигарки… зараз стали справжньою загрозою для молоді і не тільки. Шкідливі звички настільки увійшли в життя українців, що їх багато хто навіть не помічає за собою. Тож чи безпечними є електронні цигарки? Чи можна без шкоди здоров’ю курити кальян? Чи дійсно 50 грамів алкоголю до вечері є корисними?

Смачніше не буває: апетитна шаурма з куркою та овочами

Рекомендуємо кожній господині взяти цей рецепт на замітку.

Пропонуємо вам вишуканий рецепт дуже апетитної закусочної страви, яка підкорить кожного.

Шаурму люблять, напевно, всі. Існує безліч різних начинок для такої закуски. Пропонуємо вам зробити її з куркою і овочами. Таке вдале поєднання інгредієнтів просто не може не сподобатися.

Апетитна печена картопля по-селянськи – підходить як для посту, так і для свята

Ніжна всередині та з ароматною скоринкою зовні. Мінімум витрат та клопоту, максимум користі та смаку.

Салат з тофу, нутом і томатами черрі: рецепт страви без глютену від веган-кухаря Наталії Єрмолаєвої

Рецепт смачної і корисної закуски, зробленої виключно з рослинної їжі, з кулінарної збірки «Go green» «(Хліб & Сіль»).

Жінка задушила чоловіка, відрізала йому голову, а статевим членом нагодувала собаку

Сусідка: «Цікавлюся, де він. Вона каже: «Там, на підлозі!» Питаю: «Де голова?» Марія відповідає: «А… у мішку!»

Нечуване вбивство сталося нещодавно на Рівенщині. Жінка не просто вбила свого чоловіка, а відрізала йому статевий органі і нагодувала ним свого домашнього улюбленця.

Чоловік вбив жінку прямо на кладовищі… аби відсвяткувати День народження

Жінку знайшли сусіди голою і замордованою

Трагедія сталася у селищі Драбово на Черкащині. Тепер місцеві мешканці бояться відвідувати могили своїх померлих родичів.

Пішов за донькою співмешканки в підвал і зґвалтував її

Чому молодику захотілося сексу з дитиною – пояснити він не може

Злочин стався на Кіровоградщині. Чоловік під дією алкоголю накинувся на маленьку доньку співмешканки, бо йому захотілося любощів… тільки невідомо, чому саме з дитиною!

Неймовірно! Після смерті організму його гени оживають

Сенсаційне відкриття зробила команда мікробіологів з Університету штату Вашингтон у Сіетлі (США). Дослідивши більше тисячі зразків мертвих тіл мишей і акваріумних рибок, вчені прийшли до висновку: активність генів після смерті тварин не згасла.

Відтепер визначити, у кого які шанси вступити в шлюб і мати дітей може кожен

Психологи з Британії заявляють, що люди, які народилися раніше терміну або з недостатньою вагою, мають куди більше труднощів в романтичних і сексуальних стосунках, а також рідше стають батьками

“ВКонтакте” знову в Україні: російська соцмережа обійшла блокування, провайдери і оператори в шоці

Стало відомо, що мобільний додаток “ВКонтакте” знову доступний в Україні

Російська соціальна мережа обійшла блокування, оператори та провайдери поки не можуть вирішити дану проблему. Десктопна версія, як і раніше недоступна.

Втрачене збудження: чому багато жінок не отримують задоволення від сексу?

Головні причини, які заважають розвитку повноцінного збудження у представниць прекрасної статі

«Давайте уявимо, що є два простори, в яких ви можете перебувати: перше – ви наодинці з собою в умовах, коли вас ніхто не бачить, і друге – ви з партнером. У першому просторі все підпорядковано вашій волі: час, події, відчуття. Є гармонія у всьому. Що відбувається в другому?

П’ять найгарячіших способів урізноманітнити інтимне життя

Ні для кого не є таємницею той факт, що з часом сексуальне життя іде на спад. Одні пари не витримують цього, завершуючи своє існування. В інших розв’язання проблеми знаходиться у коханцях. Утім, є способи, які допоможуть повернути колишню пристрасть та задоволення!

Ревнує – значить любить? Або бажає контролювати?

Невже страх накриває найсильніше несамостійних і неповноцінних несамодостатніх людей

Ревнощі вбивають кохання, руйнують сім’ї. Через це дивне відчуття дехто знімає руку на кохану людину, влаштовує допити, скандали, істерики, стеження за партнером. Ревнощі часом навіть стають причиною жахливих вбивств. Але що робити, якщо партнер зраджує?

Як київський Кіпоть майстерно обдурює людей заради смачних пригощань

Років два тому кота  покусали собаки і покалічили йому передні лапи

Виявляється, хитрувати можуть не лише люди, але й тварини. Є між ними справжні спритники, які обведуть довкола пальця… чи б то лапи… кого завгодно.

Відчайдушна мати-собака робила все можливе, щоб звільнити своїх цуценят, які опинились під завалами

Собака змусила багатьох користувачів мережі ридати сльозами щастя, коли вона знайшла своїх цуценят. Її дитинчата опинилися під завалами зруйнованого будинку і могли б загинути, якби не люди, що вчасно встигли, та, які влаштували рятувальну операцію відносно їх пошуку.

Назвали істот, яких люди бояться найбільше і це – не змії

Чеські вчені провели дослідження і назвали істот, яких люди бояться найбільше. В опитуванні взяли участь понад 2 тисячі осіб. Їм надали на вибір 25 різних представників фауни і попросили вибрати тих з них, кого вони бояться сильніше інших.

Карпатський вампір. Горянин убивав людей і пив їхню кров

Зарізав знайомого у лісі, аби втамувати спрагу, бо хотілося пити

Про діда Дмитра багато хто чув у Карпатах. Ні, він не мольфар, не чародій, а щось набагато страшніше… Про нього вже багато років переповідають різні історії, частина з яких, скоріш за все, є просто вигадками, адже від чоловіка дуже бояться. Кажуть, що він убив 8 людей і пив їхню кров.

Дієтолог назвала продукт номер 1 від осінніх інфекцій

Чим корисні суперфуди, зелені коктейлі і проростки та які фрукти найкраще їсти восени

Правилам здорового харчування українців більше вчать телеекрани, стрічки в соцмережах і білборди на вулиці. До них звикли прислухатися більше, ніж до потреб власного організму. Тож чи є такі продукти, які справді не нашкодять організму, які гарантують міцне здоров’я, красу та довголіття? Що таке суперфуди?

Чому матюкатися корисно? Відповідь дали вчені!

Хто з нас ніколи не вживав нецензурних слів? Зараз матюкаються навіть діти і це вже не викликає такий шалений подив, як кілька десятиліть тому.

Оля Полякова стане чоловіком

Про це співачка розповіла в інтерв’ю для “Ранок з Україною”.

“Він – суперзірка і вона – суперзірка. Вони поміняються тілами і будуть боротися за звання кращого, – поділилася Оля Полякова з журналістами “Ранку з Україною”. – Я буду грати чоловіка, а він буде грати жінку. Це круто! “, – розповіла Полякова.

Репер Серьога в Україні зустрів кохання

В Україні він зустрів жінку, яка народила йому двох дітей. Крім того, тут живе його дядько, з яким артист хотів би налагодити стосунки.

150-кілограмова модель  сміливо вийшла на подіум, щоб підкорити світ

Пишнотіла модель Тесс Холлідей з’явилася на подіумі від бренду Chromat в рамках нью-йоркського Тижня моди. Зірка вийшла в обтислому вбрані з весняно-літньої колекції 2020 року та привернула чимало уваги до себе.

Відома українська співачка поділилася таємницею вічної молодості

Популярна співачка Гайтана невдовзі відзначити 40-річний ювілей, але її квітучий зовнішній вигляд зовсім не видає паспортний вік артистки! Вона виглядає просто чудово. Секретами вічної молодості і краси зірка поділилася в Instagram.

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Ясно».

Купуйте свіжий номер газети «Ясно» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 4 жовтня.

zakarpatpost.net