Закарпатці стали учасниками одного з найвідоміших марафонів світу у Берліні

Закарпатці підкорювали Берлін.
  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

28-29 вересня у Берліні відбувся щорічний марафон BMW Berlin Marathon, який проводиться у Німеччині із 1974 року. Це один із наймасовіших та найпопулярніших марафонів світу, тому потрапити на нього не так просто. Цьогоріч участь у ньому взяли учасники із 150 країн світу, серед яких чимало всесвітньо відомих спортсменів, пише mukachevo.today

Фото 2 - Закарпатці взяли участь в одному з найвідоміших марафонів світу у Берліні (ФОТО, ВІДЕО)

Участь у найвідомішому марафоні Берліну взяли і закарпатці, а саме Едуард Ільтьо, Дан Богдан та Юрій Гайда. Всі закарпатці – спортсмени-любителі, а для Едуарда та Богдана – це перший марафон у житті.

“Я просто зробив це ! Common, перший major marathon. Чекаю результат лотереї з наступного.
Відчуття , слова подяки і все інше згодом “, – ділиться першими враженнями Едуард.Також емоціями від марафону поділився Дан Богдан:

“Берлінський марафон. Нажаль я не добіг до фініша. Дуже неприємне відчуття. Але якщо чесно,я знав що таке може бути. Надірвана связка в правому коліні. Почало боліти з 8 км. Дотяг до 31км. Біль стала настільки неприємною,а ще став щоб напитися води. І все. Приіхали. Коліно відмовилося далі робити. Лікарі не змогли допомогти. Тільки заморажували,але це не допомагало. Думав дійду до фініша,але ні. Біль жахливий,дощ валить і холодно ставало. Настрій зіпсований,коліно болить але життя продовжується. Як не як – досвід”.Фото 3 - Закарпатці взяли участь в одному з найвідоміших марафонів світу у Берліні (ФОТО, ВІДЕО)

Цікаво відзначити, що цьогоріч на марафоні було встановлено світовий рекорд з бігу на 42, 195 км.


Вітаємо та пишаємось нашими земляками!

zakarpatpost.net