Секс з колишнім: варто чи ні

Існують підводні камені у поверненні до колишніх коханих
  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Практика показує: розрив – ще не привід для згасання сексуальних бажань. Про те, які підводні камені приховує в собі повернення до колишніх коханих, і що робити, якщо колишній партнер пропонує вам “просто секс – поки у вас двох ніхто не з’явився”, пише Погляд.

Припустимо, він зробив перший крок і запропонував вам зустрічатися. Перш ніж погоджуватися на секс з колишнім, важливо чесно самій собі зізнатися: для чого вам це треба? Перше питання, на який вам слід відповісти самій собі: наскільки ви сама по собі цінність?

Другий момент, з яким обов’язково слід розібратися, – зрозуміти його стратегію. Що вам обіцяють: короткострокову пропозицію, викликану тільки сексуальним потягом, або це справжнє повернення?

Часто жінки помиляються, вважаючи, що за сексом стоїть реальне відновлення відносин. Як правило, пропозиції від колишніх виникають з метою просто покористуватися вже добре вивченим тілом. Нову дівчину треба “обробити”: погодувати, напоїти, вкласти в неї сили, час, гроші, а ви для чоловіка – найдоступніший (дешевий, зручний) варіант.

У сексі з колишнім важлива усвідомленість. Буває так, що жінка вирішується на нього виходячи з мотиву “я покажу йому, що він втратив”. Виникає гра. А будь-яка гра веде за собою розплату: все, що робиться з бажання комусь щось довести, найчастіше не спрацьовує. І “повернення” стає ще одним болючим розривом.

Секс з колишнім допустимо лише в одному випадку – коли, проаналізувавши всі за і проти, ви в своїй голові ставите усвідомлену галочку, що ви не хочете від даного явища нічого, крім одного – просто сексу. Коли вам самій теж шкода витрачати свої сили і час на пошуки нового партнера і притирання – а сексу хочеться прямо зараз. Включайте свою усвідомленість і розуміння того, що нічого, крім сексу, скоріше за все, при цьому розкладі не трапиться. І вирішуйте, якщо вас це влаштовує.

Добре це чи погано — кожен вирішить для себе сам, головне, щоб цей зв’язок, а вірніше секс, не опинився граблями, які раз за разом б’ють вас по лобі.

zakarpatpost.net