Шашлик зі свинини, баранини, курячий, із баклажанів, люля-кебаб… і все, що душа забажає!

Ви думаєте, що це закарпатський фестиваль? Ні, такого ви не побачите на фестах нашого краю!

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Такі кулінарні локації діють на постійній основі, але не в у нас… на жаль… Свідком цього став інформатор газети «Неділя Закарпатські новини».

У Одесі на Дерибасівській вічне свято кулінарії! Там локації з найвишуканішими наїдками на кожному кроці. Це – такий собі – вічний фестиваль. Вулиця схожа на ужгородські Корзо та Волошинва, але набагато більша і ширша. Там так само люблять місцеві та туристи прогулюватись, а заодно можуть смакувати рідними наїдками.

Там нечуваний асортимент страв. А на сусідній Рішельєвській трьох поверхах критого ринку подають вуличну їжу. Є чимало морських делікатесів, локшини, овочів фрі… страви з різних кухонь світу.

Шкода, що на наших фестивалях посмакувати, скажімо, тим же шашликом, можна лише час від часу. Крім того, асортимент їжі у нас набагато менший. Якщо порівняти з Одесою, то шашлику в нас практично й немає.

І пропонують завжди одне і те ж. А той же бограч зараз можна знайти по всій Україні! Ніхто заради нього не буде їхати на Закарпаття.

У Києві, для прикладу, він продається в багатьох місцях. Наприклад, там у скансені також є постійний кулінарний куточок і там також щоденно страв більше, ніж на закарпатських фестивалях.

І обслуговування там на набагато вищому рівні, продавці акуратні, молоді, вродливі, привітні… і викладка продуктів, сервірування страв набагато кращі.

Підприємцям, які є учасниками фестивалів, варто відвідувати такі локації, щоб робити краще, щоб бачити позитивний досвід роботи колег у інших куточках України.

zakarpatpost.net