Потрібна термінова допомога: у 6-ти місячного закарпатця виявили пухлину мозку

У 6-ти місячного Давида виявили пухлину мозку. Рідні звертаються до кожного з проханням допомогти молитвою чи грошима.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

“У нашого Давидика діагностували пухлину мозку, дуже велику (6 см) і в дуже поганому місці, яка вона злоякісна чи ні 100% ніхто не знає.

Лікарі кажуть, що скоріше за все злоякісна, вирізати її однозначно потрібно. У нас лише Смоланка дав надію, що зробить це, інші не беруться. Ще був варіант закордоном, але там суми просто колосальні за таку операцію, і оплата зразу 100%, а часу нема. Якшо пухлина все таки злоякісна, то хімію такій маленькій дитині треба лише закордоном робити, дуже складно все підібрати, це теж приблизно біля 100 тис €, але це буде відомо лише після операції, пише zak-insider.

Я прошу Вас, де можете дати на службу в церквах, просіть хай моляться за нас, просіть дівчат, я не опускаю руки. Вірю, що все буде добре. Налаштована боротися за нього до кінця і готова пройти будь-який шлях лиш би він був живий і здоровий. Операція вже завтра, тягнути нікуди, Смоланка сказав, що зробить все можливе…”, – написала мама Давидика пані Аліна.

Якщо у Вас є можливість допомогти матеріально – ось номер рахунку: 5168 7573 4130 9831

zakarpatpost.net