Що буде, якщо айфон забити у святу воду

Подарував син бабі Анці новий айфон на день народження. Знайшов у газеті «Закарпатські оголошення», де в Ужгороді відкрився новий магазин і вибрав акційний трохи дешевше. Приніс додому і щасливий вручив їй подарунок.

  •  Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Взяла баба Анця новий айфон, пішла з ним до себе у кімнату.

Раптом заходить до неї дід.

«Анцьо, поздоровляю тя з дньом народження!» – каже.

«Дякую, – вдоволено відповіла стара стара. – А што ми подариш?»

«Я до тя сиї ночи спати прийду!»

«Та ти што?! Прийдеш! Но нєт! Я тулько году спала з альфонсом, а тепер буду спати з айфоном!»

«З яким іще Айфоном? – закипів старий. – У тебе што, любовник появився? Ану признавайся, ко ото такий!»

«Ти тупий, ги талпа на папучи! Видиш, што в ня у руках! Телефон із яблуком! Син ми нині подарив!. Вот із ним я тепер і жити буду!»

«Ага! Яблуко! Усі ви жони дьявольськоє отродіє. Усісьте уд Єви пушли! Лем вам яблока у головах! А знаєш, што ото гріх ся таким пользовати?»

Баба Анця голосно розсміялася:

«Зашто ото гріх? Ото ти пуп казав? Пак ти і в церкву даже не ходиш! А… ото ти чортик із бутилки шептав послє очередної п’янки, кой до білки допивисся!»

«Нєт. Я сам знаю! Ану забий го у банку із сятов водов! Нараз робити перестане! Біс із нього уйде і всьо… бобік здохне!»

«Ага! Твуй бобік уже 39 году як здох!»

«Пак ясно, што здох, ти ня держала вічно на привязі, ги пса. Нігда свободи не давалась ми. Із кумом раз на два дни ся нап’ю – і ото ти мішат. Пак не каждий динь пилисьме!»

«Із кумом нєт, но сам самогонку каждий динь, ги дітина цуцлик цмокчеш. Та хоть бись ся мив, а то уд тя смердит, як уд помийної ями. Я розумію, тобі не привикати, тебе мати з малого не мила, кой наклавись у гаті, она чекала коли всьо єстєствено усохне і дале раз на місяць тя просто утирала сухим ручником. Айбо мені у сюй воні тяжко жити! Так што, діду, не хочу я з тобов спати!»

Повний текст читайте тільки в газеті «Неділя Закарпатські новини».

zakarpatpost.net