Гороскоп на тиждень. 7 – 13 жовтня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

З 7 по 13 жовтня – зростаючий місяць. Справи, які ви давно не могли зрушити з мертвої точки, почнуть свій рух. Причому з першого ж дня цього тижня. Використовуйте цей час, щоб завершити старі завдання і незабаром почати нові проекти.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Це період наділяє вас активністю і удачливістю, тому варто планувати найважливіші справи. Якщо ви збираєтеся в найближчому майбутньому будувати будинок, то закладіть символічний перший камінь саме зараз, тоді будівництво буде швидким. На зростаючий місяць можна відкрити в собі нові здібності. Спробуйте ліпити з глини, малювати, вишивати або займіться хіромантією. Якщо у вас є потенціал – місяць допоможе йому проявитися.

Це час для нових знайомств – любовних, дружніх, ділових. Вони будуть продуктивними і перспективними. Обов’язково займіться своєю зовнішністю – стрижка, зроблена в цей період, буде дуже вдала, а волосся буде швидко рости. Фарбування або тонування дасть прекрасний і довготривалий результат. Пройдіть курс зміцнюючого або відновлюючого масажу, сходіть в баню.

ОВЕН

Непогано буде на вихідних з’їздити на дачу. А ось в будні дні впритул займіться робочими завданнями. Начальство може запідозрити, що останнім часом ви розледачіли… Спілкування з людьми, які вам неприємні, поки краще уникати! Вам буде непросто знайти спільну мову з колегами: можливо, вам варто в чомусь поступитися, щоб потім відвоювати свої позиції.

ТЕЛЕЦЬ

Навколишні зараз можуть проявляти агресію, але вам все буде байдуже. Давно ви себе не відчували так умиротворено, як в цей період! Поїздки, особливо далекі, зараз під забороною. Краще присвятити даний час дому і близьким людям – вони потребують вас. Зараз у вас максимум можливостей, сил, ресурсів та удачі для реалізації своїх мрій. Саме тепер можна притягнути удачу.

БЛИЗНЮКИ

Багато подій, які відбудуться у вашому житті зараз, виявляться знаковими. Але ви зрозумієте це не відразу. Не варто зараз близько підпускати до себе незнайомих людей. А ось зі старими приятелями зустрічайтеся частіше – в розмові вони можуть вам подати непогані ідеї. Для вас настав час для просування по службі, і його не можна упускати, так що зараз ви можете поговорити про кар’єрні перспективи з шефом.  

РАК

Якщо ви любите будувати плани на майбутнє, робіть це зараз. Причому краще записуйте їх на папері. Нагадають про себе люди з минулого. Не зациклюйтеся на них: вам треба йти вперед. Цей період – ідеальний час для самоосвіти і вдосконалення. Зараз результат трудової діяльності перевершить всі ваші очікування, навіть найсміливіші. Однак повторити такий успіх буде не так просто.

ЛЕВ

Будь-які творчі пошуки, цікаві завдання зараз виявляться успішними. Навіть в тих справах, де ви вважали себе непрофесіоналом, все йтиме на лад. Самотні Леви можуть зустріти свою другу половинку. Більше посміхайтеся, щоб збільшити шанси. Зараз у вас навряд чи вийде вирішити всі проблеми одним махом. Краще наберіться терпіння і чекайте, поки ситуація не стане змінюватися на краще.

ДІВА

Якщо з разу в раз у вас щось не буде виходити, це стане сигналом! Подумайте, що ви робите не так. В особистому житті настане затишшя, але вам і на самоті буде непогано. Не рекомендується здійснювати операції з нерухомістю, особливо купувати її, відкладіть це. Через свою неорганізованість ви ризикуєте потрапити в неприємну ситуацію. Зберіться і приступайте до активних дій якомога швидше.

ТЕРЕЗИ

Для деяких Терезів цей час стане початком чогось нового в житті. Якщо зараз вам надійде цікава пропозиція, без сумнівів, погоджуйтеся! Хоча вам не уникнути побутових сварок з домочадцями. Головне – не затягуйте конфлікти. Зараз вам доведеться розраховувати тільки на свої сили. Крім того, справ очікується набагато більше, ніж ви планували.

СКОРПІОН

Важливі справи зараз краще не починати, а ось з рутинними ви впораєтеся на ура. Закрийте ті питання, які вам давно не давали спокою. Особливо актуальний зараз буде сімейний відпочинок. Якщо ви заплануєте відпустку з рідними, немає сумнівів, він пройде на вищому рівні! Зараз у вас також є всі шанси придумати щось зовсім нове й оригінальне, отже справа, над яким ви зараз працюєте, скоріш за все, принесе великий успіх.

СТРІЛЕЦЬ

Якщо ви на даний момент з кимось посварився, вам випаде шанс це виправити. Не пропустіть його! В цілому зараз можна робити ремонт і займатися облаштуванням будинку. Ви будете виглядати особливо добре, а значить, увагу протилежної статі вам забезпечено. Вам слід діяти методично, спокійно, ретельно обмірковуючи кожен крок. І не намагайтеся вирішити всі справи одним махом, будьте терплячі.

КОЗЕРІГ

Період непростий, може принести вам серйозні конфлікти з керівництвом. Відстоюйте свої права, але робіть це ввічливо. Біла смуга почнеться з 11 жовтня. У вихідні вирушайте за місто, бажано з сім’єю або близькими людьми – це вам необхідно. Цей час також доведеться присвятити вирішенню домашніх проблем і регулювання сімейних відносин.

ВОДОЛІЙ

Це ідеальний час для зміни роботи, якщо поточна вас не влаштовує. Спробуйте пошукати нове місце з 7 по 11 жовтня. Будьте ініціативні у всіх питаннях, з якими вам доведеться зіштовхнутися. Але в особистому житті не квапте події: поки все йде своєю чергою. Не бійтеся задавати питання. Ви не виглядаєте нерозумно. Навпаки, вашу зацікавленість і бажання високо оцінять і, можливо, заохотять.

РИБИ

Деякі обставини вам буде не під силу змінити. Поставтеся до них філософськи. Період сприятливий для романтичних побачень і зізнань у коханні. Сімейним Рибам зараз краще не затівати сварки. Примирення в подальшому буде непростим і тривалим. Непередбачені життєві повороти не повинні вас лякати. Не дозволяйте нікому вас обійти, наберіться сміливості і самі станьте переможцем.

zakarpatpost.net