Погода у Закарпатті на сьогодні, 6 жовтня. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті трохи похолодає, місцями дощі, а на Рахівщині навіть сніг.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде + 7, удень – +11.

  • Ужгород, Закарпаття! Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Замовляй рекламу у газету зараз: 050 222-50-50, 067 66-90-90
До самого вечора буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Сильний дощ йтиме вночі та вранці. Вдень він послабшає і до вечора закінчиться.

У Хусті – +6 уночі і  +9 удень. Протягом усього дня погода буде похмурою. Сильний дощ йтиме весь день, щоправда до вечора він стане слабшим.

У Воловці – +1 уночі і  +4 вдень. У Воловці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Протягом усього дня очікується дощ. З найбільшою силою він пройде вранці та протягом дня поступово слабшатиме.

У Сваляві – +3 уночі і  +6 удень.

У Сваляві хмарна погода буде триматися до самого вечора. Протягом усього дня очікується дощ. З найбільшою силою він пройде вранці та протягом дня поступово слабшатиме.

У Тячеві – нічна температура становитиме – +5, денна – +9.

У Тячеві протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Сильний дощ йтиме весь день, щоправда до вечора він стане слабшим.

У Перечині – нічна температура становитиме – +7, денна – +11.

Протягом усього дня у Перечині буде триматися хмарна погода. Протягом усього дня очікується дощ. З найбільшою силою він пройде вранці та протягом дня поступово слабшатиме.

У Великому Березному – вночі – +4, удень – +8.

У Великому Березному хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранці очікується сильний дощ, який йтиме до кінця дня, поступово втрачаючи силу.
  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

У Берегові та Виноградові – вночі – +6, удень – +10.

Весь день буде хмарним. З самого ранку йтиме сильний дощ. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора.

У Міжгір’ї – уночі  – +2, вдень – +5. У Міжгір’ї хмарна погода буде триматися до самого вечора. Протягом усього дня очікується дощ. З найбільшою силою він пройде вранці та протягом дня поступово слабшатиме.

У Рахові – уночі +1, вдень – +4. У Рахові сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. З самого ранку йтиме сильний дощ, під вечір його змінить дощ зі снігом.

6 жовтня вважається днем Зачаття Пророка, Предтечі й Хрестителя Господнього Іоанна та вшановується пам’ять святого Інокентія, митрополита Московського. Інколи цього дня буває тепло, але досить рідко. Прийдешню зиму визначали так: якщо тхори і куниці до запланованого часу змінюють літнє хутро на зимове, то зима буде ранньою.

Народні прикмети на 6 жовтня

  1. 6 жовтня мало грибів і багато горіхів – чекай суворої зими
  2. Якщо людина народилася 6 жовтня, то її талісманом є опал. Такі люди володіють здібностями майструвати з глини і каменю, є прекрасними народними умільцями
  3. Бур’ян високий – прикмета, що снігу взимку буде багато
  4. 6 жовтня чути крики гусей, що летять на південь дуже високо – скоро настануть зимові погоди

zakarpatpost.net