Чому баба мертвиця із гроба хотіла витягти

Подарував син бабі Анці новий айфон на день народження. Знайшов у газеті «Закарпатські оголошення», де в Ужгороді відкрився новий магазин і вибрав акційний трохи дешевше. Приніс додому і щасливий вручив їй подарунок.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Крутить  баба Анця новий айфон у руках і думає, що б сфотографувати і на Фейсбук викласти.

«Треба усіх удивити! Може так як дівки молоді губи надути і селфі учинити? – почала вона крутитися перед дзеркалом. – Айбо нєт, ото так нефайно! Губи так виглядают, ги би їх у діру в корито засосало кой вода стікає. Коли їх надуваю, аж ми очи упулює, як дідови кой блювати хоче послє запоя, аж ми цьицька ліва свербіти начинає. Оби ня мамка таков виділа, прощена би була, то думала би, што усі свої 79 году ротом лем укривалам шампанськоє. А кулько всього я ще ним чинила… йой… оби она знала та у гробі би ся перевернула. А… точно! У куми Маріки брат умер. Майже іду я туди… Треба лягти у груб і там ся сфотографувати! Усьих шокую! Мертвиця  уберу і раз покладу на постіль мало полежати. Люди ся збіжать позерати, што там ся стало. Вот сміху буде на всьо село. А які фотки ся получат! Стану ізвесна на всьий світ. Може ліпше відео записати. Товди всі будут чути, як жони завивати начнут, коли всьо увидят. Айбо нєт. Може ото недобра примєта якась. Із смертьов шутити не хочу».

Зажурилася стара, бо не йшло їй нічого в голову, як зробити таке селфі, щоб ні у кого такого не було.

Вийшла вона з телефоном на вулицю, щоб роздивитися, що б гарно на фото виглядало. І раптом побачила її сусідка Юлка.

«Анцьо,  в тебе што за телефон новий? Такий великий, што оріхи ним мож товкти!» – поцікавилась одразу.

«Та твойов головов ліпше товкти. Ото Айфон. Мені нині син подарив! Ун тулько стойит, што за твою голову би точно тулько не дали!» – розсердилася стара.

«Но добре, сфотографуй си ним гузицю і вистав у Інтернеті замість лічної фотки. Ніко і так не отлічит, што ото ти не лице!» – образилася сусідка.

«Так і вчиню. Она у мене файна гладка. А в тебе поморщена, як штрімфля із стіралки», – сердито відповіла баба і зайшла у двір.

«Нич я фотографувати не буду. – вирішила вона. – Іду си ліпше ляжу у постіль і газету «Неділя Закарпатські новини» почитаю. Виділам, невістка купила. У мене нині сято, най другі роблять, а я іду отдихати!»

Повний текст читайте тільки в газеті «Неділя Закарпатські новини».

zakarpatpost.net