Бондаренко розповів, як хоче побороти наркозлочинність на Закарпатті

У вівторок, 8 жовтня, голова обласної державної адміністрації Ігор Бондаренко провів нараду з питань протидії наркозлочинності. Участь у заході взяли керівники департаментів ОДА, правоохоронних органів та представники громадських організацій, повідомляє пресслужба Закарпатської ОДА.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Голова ОДА зазначив, що це вже друга зустріч в такому форматі. «Вперше в цьому залі ми провели зустріч з представниками громадськості стосовно рішень суддів Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області, згідно яких затримані у ході спецоперації наркоторговці мали можливість виходити з-під варти під невеликі суми застав», – нагадав Ігор Бондаренко.

Посадовець підкреслив, що метою зустрічі є вироблення спільних дій і стратегій щодо боротьби з нарокозлочиннітю.
В ході наради керівники правоохоронних органів проінформували про проведену ними роботу щодо протидії наркозлочинності, а керівники громадських організацій надали слушні пропозиції.

Наприкінці зустрічі учасники наради домовились скоординувати свої дії з питання протидії наркозлочинності та регулярно проводити такі наради.

«Сьогодні ми створили платформу для обміну думками і ми відкриті для суспільства. Це проблема, вирішення якої потребує скоординованих дій держави, правоохоронних органів та громадськості. Лише спільними зусиллями можна побороти наркозлочинність в області», – підсумовував зустріч Ігор Бондаренко.

zakarpatpost.net