Деталі моторошної історії.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

У Чернівецькій області сталася жахлива історія, яка нагадує, хіба що, кінофільм. На жаль, ця історія про 14-річну дівчинку, батько якої здійснював насильство протягом двох років. Потім вона звернулася за допомогою до поліції, інформує Ukr.Media.

У Кіцмані Чернівецької області 16-річна дівчинка з 2017 року піддавалася насильству з боку рідного батька.

За інформацією, під час судового розгляду встановлено і доведено, що обвинувачений, починаючи з січня 2017 року, застосовуючи фізичне і психологічне насильство, систематично ґвалтував свою рідну дочку 2003 року народження.

«Згодом дівчинка завагітніла і народила дитину. Матері про знущання батька не повідомляла, а вагітність пояснила зґвалтуванням невідомою особою. Відчувши свою безкарність, чоловік продовжив систематично вступати у статеві відносини з неповнолітньою. Дівчинка не витримала знущань, і вже в березні 2019 вона звернулася за допомогою до поліції».

Попри заперечення обвинувачуваного, щодо примусу дитини до статевих відносин, прокурор надав суду достатньо доказів на підтвердження.

Районний суд затримав фігуранта, і засудив його до 12 років в’язниці.

zakarpatpost.net