АНОНС. Чоловік відкрив двері і очам своїм не повірив – у ліжку лежала Анжела з його найкращим другом

Його ніби облили кип’ятком. Від побаченого втратив дар мови. Руки трусилися, а слова застрягли у горлі

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Життя часто дає людям підказки, але не кожен їх помічає. Доля завжди ставить на місце тих, хто возвеличується над іншими, але вони не розуміють, за що отримують страждання. Усе довкола нас закономірно, але ми не завжди усвідомлюємо це і у своїх бідах звинувачуємо інших, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Анжела лежала на ліжку, а біля неї у ліжечку спав маленький син. Він, наче янгол, посміхався уві сні і жінка раділа, що тепер у неї є це крихітне щастя… Скільки всього довелося їй пережити, які уроки отримати від життя… але все це тепер для неї здавалося лише страшним сном.

Анжела була однією дитиною в сім’ї.  Її батьки мали ресторанний бізнес і ні у чому не відмовляли своїй дочці. У обох із них було важке дитинство, злидні, мало іграшок… а потім заробітки на чужині… аж поки вони не заробили грошей на те, аби здійснити спільну мрію. Вони навіть познайомилися у Чехії, коли там працювали на заводі.

Тож тепер їхня Анжела мала найкращі від усіх іграшки, найвишуканішу одежу, наймодніший телефон. Дівчина мало з ким товаришувала і до однолітків ставилася зі зневагою. Так само вона поводилася в університеті. Батьки змусили її закінчити юридичний, аби було кому захищати родинний бізнес. Хоча й захищати його не було від кого, бо на нього ніхто не посягав, але донька з дипломом юриста і не думала працювати. Її не цікавив ні ресторан, ні якісь серйозні заняття взагалі. Більшість свого часу вона проводила у компанії багатих чоловіків  і чи не щодня зустрічалася з іншим.

Коли батькові це добряче набридло, він запропонував їй три варіанти, за кого вийти заміж. Усі хлопці були з забезпечених родин, порядні і культурні… але жоден із них Анжелі не подобався.

Повний  текст читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

zakarpatpost.net