І це не кадри з телепередачі про життя диких тварин, а реальне життя.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Дівчина їхала на машині по своїх справах, але їй довелося затриматися через двох ведмедів. Клишоногі, мабуть, щось не поділили між собою, тому вийшли з лісу на трасу і влаштували там бійку. І їх бій вийшов таким видовищним і безглуздим одночасно, що дама не втрималася і зняла все, що відбувається на відео, а потім опублікувала ролик в Мережі, інформує Ukr.Media.

Карі МакГилливрей з провінції Британська Колумбія, Канада, стала свідком незвичайної бійки. Дівчина їхала по своїх справах на машині, а її маршрут проходив через шосе, оточена лісовим масивом. Проте їй довелося на деякий час відкласти всі свої справи та встати на узбіччі дороги. Тому що прямо по курсу розвивалися події, які можна побачити на телеканалі про життя диких тварин, але ніяк не в реальному житті.

Річ у тім, що два величезних ведмедя вийшли на проїжджу частину і влаштували там розбірки. Судячи з усього, вони не поділили між собою територію своїх володінь, тому стали з’ясовувати, хто з них сильніший і крутіший. Природно, що шокована Карі вирішила не влазити в їх справи, а зупинилася в сторонці і стала чекати, коли клишоногі прийдуть до компромісу. Щоб не сидіти без діла, дівчина дістала свій телефон і стала знімати те, що відбувається на відео, адже коли ще можна буде побачити бійку двох ведмедів.

Судячи з кадрів, які записала Карі, клишоногі спочатку хотіли вирішити все мирним шляхом. Тварини гарчали один на одного, намагаючись риком налякати суперника. Однак вони виявилися не з боязких і всім своїм виглядом показували, що криків не бояться.

Зрозумівши, що підвищені тони в розборках особливо не допоможуть, ведмеді перейшли до класичного методу з’ясування стосунків. Через пару миттєвостей в хід пішли лапи та борцівські прийоми.

Невідомо, хто ж здобув перемогу в цій битві, тому що ведмеді помітили, що їх розбирання знімають на камеру. Їм настільки не сподобалося, що у них не запитали дозвіл на зйомку, що вони кинулися до машини Карі, тому дівчині довелося в терміновому порядку покинути місце дії.

Дама благополучно втекла від двох ведмедиків, а 20 вересня опублікувала відео з їх участю у своєму акаунті у фейсбуці. Ролик швидко став вірусним, і його вже подивилися майже два мільйони користувачів Мережі.

Шанувальники Карі, судячи з їхніх коментарів, залишилися в захваті від побаченого. Тепер вони дякують дівчині за те, що вона поділилася з ними відеозаписом і дозволила насолодитися світом дикої природи.

  • Так круто, що ти бачила це! Дякую, що поділилася.
  • Вау, Карі, чудове відео.
  • Яка сила природи. Дякую, що поділилася.

zakarpatpost.net