Мукачівці провели кавовий флешмоб, щоб зібрати кошти на лікування хлопчику з Хустщини

Ось що повідомляють мукачівські волонтери у спільноті “Золоте серце – благодійна ініціатива”

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

“Емоції просто переповнюють! Сьогодні кав‘ярню відвідала просто надзвичайна кількість мукачівців, які прийшли підтримати Васю Легача! Друзі, знайомі і незнайомі люди зібрались, щоб поспілкуватись за смачною кавою, побачитись один з одним та навіть відсвяткувати своє вінчання! Інколи добродії просто залишали кошти в скринці, оскільки не мали часу на каву але дуже хотіли підтримати Василька, який зараз знаходиться на лікуванні в Туреччині! Дехто брав каву з собою в дорогу, а багато хто приходив декілька разів за день! Таке єднання людей просто захоплює і розчулює до сліз! Безмежна вам всім подяка!!!”

А волонтерка  Kateryna Legerda додає, що зібрано 15 700 грн+20$+50$!

“День видався на славу, добра стає в світі більше і милосердних людей з кожним днем стає більше!

Мукачівці вкотре довели, що разом можна і гори звернути!

Уклінно вдячні кожному кожному хто прийшов на запашну каву і підтримав таким величним чином акцію добра!

Велика подяка ініціаторам сім’ї підприємців Елена Покорская-Гук та Виталий Покорский (Vitaly Pokorsky), які перші започаткували для підприємців міста приклад доброти та співчуття до ближнього!

Нагадуємо, що естафету добра приймає Ужгород, заклад «Кебаб», вул.Університетська, 25 в м.Ужгороді”, йдеться у дописі.

Цікаво, що хворому хлопчику з Хустського району найактивніше збирають гроші мукачівці. Тут до збору грошей долучилися навіть школярі. До доброї справи щиро приєдналися і ужгородці, а от на рідній Хустщині – повна тиша! Люди, прокиньтеся!

Для тих, хто зможе переказати кошти на лікування подаємо реквізити: Приват Банк 5168 7427 2883 6770 Дворниченко Світлана Іванівна – волонтер Ужгород.

zakarpatpost.net