Ознаки чоловічої сексуальності – міфи і факти

Чоловіки невисокого зросту володіють підвищеним сексуальним темпераментом
  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Якби чоловіки знали, по скількох ознаках жінки намагаються визначити потенційну сексуальність кожного нового представника чоловічої статі, що з’явилася на їх горизонті, вони, щонайменше, були б здивовані. На що лише жінки не дивляться! Одні найвірнішою ознакою готовності до сексуальних подвигів вважають ніс, інші – великий або середній палець, треті і зовсім вважають за краще мати справу лише з лисими або в крайньому випадку лисіючими представниками чоловічої статі. Існує ціла система жіночих забобонів і прикмет. Так які з них можна вважати вірними? – пише Погляд.

Форма носа чоловіка відповідає формі його чоловічої гідності.

Цікаво, що саме так визначали розмір пеніса древні греки. Учені з британського Національного інституту медичних досліджень пішли далі, розробивши цілу формулу: для визначення довжини статевого члена вони радять до розміру взуття чоловіка додати п’ять і розділити на два. Отримане число і буде шуканим. Насправді довжина і форма носа не так вже часто збігаються з довжиною і формою пеніса, а збіги, що зустрічаються, – не стільки правило, скільки виключення з нього.

Найсексуальніші чоловіки – лисі.

Частенько облисіння представників сильної статті викликає надлишок в організмі статевого гормону – тестостерона, а ніж більше його в організмі, тим на великі подвиги здатний чоловік в ліжку.

На жаль, і це не завжди відповідає дійсності. Більше того, інколи облисіння говорить про проблеми, що починаються, із здоров’ям, наприклад з серцем. Ось це якраз відбувається з вини тестостерона: він сприяє утворенню в організмі тестостерона, який, у свою чергу, веде до гіпертонії.

Чим більше рослинності на тілі у чоловіка, тим він сексуальніше.

Черговий міф. Так, покриті густим волосяним покровом «обличчя кавказької національності» дійсно володіють завидним темпераментом і сексуальною витривалістю. Проте не страждаючі від надлишку рослинності на тілі араби, турки і навіть французи мало в чому їм поступаються. До того ж статистка говорить про те, що більшість жінок негативно відносяться до «волосистості» своїх сексуальних партнерів.

Маленькі чоловіки демонструють чудеса сексуальності.

Фахівці дійсно вважають, що чоловіки невисокого зросту володіють підвищеним сексуальним темпераментом. Недаремно ж існує приказка про те, що в маленьких бочках зберігають хороше вино. Всьому причиною так званий трохантерний індекс: потрібно визначити довжину ноги – відстань від місця кріплення стегнової кісті до тазового суглоба до стопи, а потім розділити свій ріст в сантиметрах на отриману цифру (невже хтось серйозно буде цим займатися?!). Якщо результат вийшов від 1,99 до 2,00, перед вами статевий гігант. А такі показники якраз найчастіше бувають у невисоких чоловіків.

Чим вище рівень тестостерона в крові, тим вища сексуальність.

На це питання однозначно відповісти не можна. З одного боку, тестостерон дійсно підвищує чоловічу сексуальність. З іншої – культуристи жменями ковтають пігулки, що містять гормони, у тому числі і тестостерон, а їх сексуальна неміч вже давно стала притчею.

Розум чоловіка – показник його сексуальності.

Чомусь мало хто згадує про таку важливу складову сексуального життя, як голова. І зовсім не в тому сенсі, що їй, мов, працювати треба. Просто розумний чоловік, що навіть володіє середніми фізіологічними можливостями, знайде можливість так різноманітити сексуальні стосунки, що жінка дарма не проміняє його на того, кого природа нагородила видатними сексуальними здібностями, але обділила розумом. А якщо такий чоловік володіє ще і відчуттям гумору, відношення з ним ви не забудете ніколи.

zakarpatpost.net