В Ужгороді на хабарі затримано працівника міграційної служби

Процесуальними прокурорами прокуратури Закарпатської області спільно із співробітниками територіального управління ДБР розташованого м. Львові та відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління СБ України в Закарпатській області викрито керівника сектору ГУ Державної міграційної служби в Закарпатській області при отриманні неправомірної вигоди, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Попередньо встановлено, що посадовець вимагав від громадянина Румунії 400 дол США за реєстрацію та видачу посвідки на тимчасове проживання. За цю суму, він пропонував іноземцю “пришвидшити” отримання документів з двох місяців до двох тижнів.

Затримали підозрюваного безпосередньо після отримання частини хабара у розмірі 200 дол США.

Фігуранта злочину затримано в порядку статті 208 КПК України. Наразі йому повідомлено про підозру за ч.3 ст.368 ККУ (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).

Триває подальше досудове розслідування.

zakarpatpost.net