Кримінальна історія з фритюрницею в Ужгороді. Як араби погрожують корінним закарпатцям

До редакції zakarpatpost.net  звернулася ужгородська підприємиця і розповіла сумну історією однієї покупки, яка не просто стала причиною додаткових витрат, але й перетворилася на кримінальні розбірки.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Імена дійових осіб із етичних міркувань замінено.

Усе почалося декілька місяців тому, коли Ірина вирішила купити для свого закладу фритюрницю. Її продавала молода місцева дівчина. Про покупку домовилися, Ірина вирішила брати фритюрницю, адже в описі Юлія зазначила, що вона майже нова у хорошому стані.

Жінка не перевіряла. Відрахувала гроші і забрала товар.

«Я ніколи нікого не обманюю, я вірю людям. Тож мені не могло навіть спасти на думку, що там щось може бути не так», – розповіла вона.

Коли Ірина вирішила скористатися фритюрницкю, на неї чекав справжній сюрприз.

Вона була далеко не новою і дуже брудною. Попередня господиня її навіть не помила. Але й це ще не все. Там не вистачало трьох деталей.

«Моя помилка в тому, що я не подивилася все одразу. Просто повірила, як вірю іншим. Я хотіла заощадити 700 гривень. Доплативши стільки я б купила абсолютно нову річ. Але витратила вже не стільки. Лише на 200 гривень я купила хімії, аби відмити фритюрницю. А скільки ще витратила на таксі, навіть перераховувати не буду!» – наголосила вона.

Ірина зателефонувала Юлії і висловила свою думку з приводу чистоти… але дівчина не вибачилася, а після цього моменту почалися погрози.

Спочатку вона кілька днів не відповідала на дзвінок, а далі з її номера зателефонував невідомий чоловік і почав Ірині погрожувати.

«Я виставила пост в Інтернеті. Мене хотіли змусити його видалити. Але я не бажала цього робити. Після цього мене обізвали і проституткою, і багатьма іншими не дуже гарними словами!» – зізналася жінка.

Але й на цьому конфлікт не вичерпався, як і попереджали ужгородку, до неї на роботу завітали непрохані гості.

«Це були араби. Вони мені відкрито погрожували, наробили там таке, що в мене трусилися руки. Вони відчувають повну безкарність і поводяться в Ужгороді, як вдома», – наголосила Ірина.

На відео, яке надіслала ужгородка, чути, як ламаною російською чоловік кричить: «Я тебя уб’ю! Я тебе угрожаю!» . Тож Ірина наголошує, що якби знала, що за історією з фритюрницкю стоять араби, вона б її точно не купувала.

Шкода, що ужгородські дівчата не думають, з ким зв’язуються і їх їхні кохані також можуть затягнути в нечесні справи. Утім молодики коли закінчать навчання поїдуть, а нашим молодицям і далі жити у рідному місті і дивитись у очі знайомим… А Ужгород, як-не-як, місто невелике, в якому майже кожен кожного знає.

Поки що ця історія не закінчилася. Як розгортатимуться події далі, інформуватимемо вас згодом.

zakarpatpost.net