Погода у Закарпатті на сьогодні, 15 жовтня. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті буде тепло.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде – +9, удень – +24.

  • Ужгород, Закарпаття! Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Замовляй рекламу у газету зараз: 050 222-50-50, 067 66-90-90

Ранкові хмари швидко зникнуть, та починаючи з середини дня погода буде ясною. Без опадів.

У Хусті – +7 уночі і  +23 удень. Увесь день у Хусті небо буде ясним, й хмари не затьмарять його до кінця дня. Без опадів.

У Воловці – +7 уночі і  +21 вдень. У Воловці похмурою погода буде тільки вранці, а день та вечір обіцяють бути безхмарними. Без опадів.

У Сваляві – +8 уночі і  +22 удень. Вранці у Сваляві небо буде знаходитися у полоні хмар, але у другій половині дня повністю від них очиститься. Без опадів.

У Тячеві – нічна температура становитиме – +11, денна – +24. У Тячеві ранкові хмари не протримаються довго, у другій половині дня пануватиме ясна погода. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме – +9, денна – +24. Вранці небо у Перечині було ясним, таким воно й залишилося до кінця дня. Без опадів.

У Великому Березному – вночі – +8, удень – +22. У Великому Березному погожий день прийде на зміну похмурому ранку, і безхмарна погода протримається до кінця дня. Без опадів.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

У Берегові та Виноградові – вночі – +9, удень – +24. Увесь день був похмурим – хмари займали своє місце під сонцем з ранку до самого вечора. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі +5, вдень – +21. Весь день у Міжгір’ї буде ясним, тільки вранці ненадовго небо вкриється хмарами. Без опадів.

У Рахові – уночі +5, вдень – +20. У Рахові хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів.

15 жовтня вшановується пам’ять святого Кипріана. Ясне небо цього дня передвіщає, що невдовзі буде морозно. А якщо на Кипріана сильний дощ і льодяний вітер – на студену зиму. У цей час відбувається ранній перехід середньодобової температури повітря через відмітку в 0 градусів Цельсія.

Народні прикмети на 15 жовтня

  1. Якщо іній з’явився, то буде суха і сонячна погода.
  2. Холодний вітер і злива – до суворої зими.
  3. Якщо почався сильний листопад, то скоро похолодає.
  4. Сніг випав – через сорок днів настане справжня зима.
  5. Східний або північний вітер – до холодної зими.

zakarpatpost.net