Хто із закарпатців і для чого любить копатися у бруді і до чого тут поїзди

Ми з’ясували, що якість українських поїздів є відмінною. Усе залежить від вартості квитка

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

«Не вагон, а смітник, не туалет, а помийна яма, не тамбур, а попільничка!» Часто саме такі повідомлення полонять уяву закарпатців. А ще коли звістка доповнена фотографіями якогось бруду, це сприймається як кінець світу. Інформатор газети «Неділя Закарпатські новини» вирішив розібратися у ситуації.

Хто і для чого любить копатися у бруді                             

Довкола питання поїздів часто виникають конфлікти. Найбільше роздувають із мухи слона політики та люди, наближені до них. Хоча самі вони їздять в ідеальних умовах, але щоб нагнітати ситуацію, коментують, поширюють усякого роду негатив. Так роблять часто й телеканали, – вони нагнітають ситуацію, викликають у людей емоції, аби вони глибше пройнялися певним питанням. Найчастіше емоції, які намагаються викликати – негативні, адже відомо, що більше 90 відсотків людей люблять копатися в негативі. Тож їм дають продукт, який вони хочуть отримати. Багато кому приємно обливати брудом державу, в якій ми живемо, вишукуючи при цьому якісь переваги проживання за кордоном… часом ці золоті привілеї просто надумані. Допомагають цьому і заробітчани, які за своїм внутрішнім єством є ображеними на Україну, нібито це вона змусила їх поїхати кудись заробляти. Утім це не так! По-перше, закарпатці на заробітки їздили навіть у радянські часи, та ще й до них… по-друге, Україна нікого ніколи нікуди не змушувала їхати. Навіть наші політики не змушували. Вдома, якщо чесно, роботи є багато, а чимало підприємств навіть не можуть знайти працівників, хоча платять при цьому багато. Чомусь робота вдома мало цікавить наших земляків. За кордоном вони готові працювати і довше, і більш старанно. Звісно, за більші гроші, але й витрати там також серйозніші, ніж вдома. Але про витрати говорити не прийнято. Комусь більш приємно принижувати власне і звеличувати інше. Самі ж закарпатські підприємці такими стратегіями не користуються. Вони шукають не негатив, а рішення в ситуації, яка склалася, навіть якщо вона дійсно проблемна. Вони створюють робочі місця, трудяться над ідеями та їхнім втіленням у життя, а не копаються у бруді.

Але мова зараз не про це, а про поїзди.

Повний  текст читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

zakarpatpost.net