“Водійка навіть не вийшла з машини!” Батьки вбитої на дорозі 8-річної закарпатки розповіли про трагедію. ВІДЕО

Як раніше повідомляв zakarpatpost.net, 14 жовтня 53-річна водійка автомобіля «Renault Sandero», ужгородка, рухаючись у селі Кам‘янське по вул. Центральній здійснила наїзд на дитину пішохода.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Від отриманих травм потерпіла 8-річна місцева мешканка загинула. Смерть дівчинки констатували в реанімаційному відділенні районної лікарні. Водійку освідчено, за кермом вона перебувала твереза.

Журналістам телеканалу Sirius вдалось поговорити з батьками загиблої дівчинки.

Того вечора батько разом з Марійкою пішов у гості, дитина відійшла гратись біля воріт, а він тим часом говорив з родичами. Чоловік ледь стримує сльози.

— Вона вийшла на місток, ось поряд, буквально пів метра. А та жінка гнала швидко, не знаю, у неї метрів 70 гальмування. Вона не гальмувала, вона прямо її вдарила на узбіччі, і потягнула її туди, а вже потім там загальмувала, – розповів батько загиблої дівчинки Іван Галамбіца.

Першою на місце аварії прибігла тітка загиблої, вона розповідає, у дівчинки було розбите чоло, вона була непритомною. Каже, що було темно, а водівйка до приїзду поліцейських не виходила з автівки.

Більше дивіться у сюжеті:

zakarpatpost.net