ЗакарпатПост змінив логотип і вражатиме вас ще більше

ЗакарпатПост дуже любить своїх читачів і прагне залишатися сучасним і динамічним та доносити людям цікаву і корисну інформацію.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Тому ми для вас  постійно змінюємося і оновлюємося.

Цього разу ми змінили логотип, зробили його яскравим і зухвалим.

Ми обрали символ Закарпаття, який водиться в наших лісах, адже це сильна, витривала і безстрашна тварина, це – король Карпат, такий же грізний, мужній і сильний, як наші новини, які ми робимо для вас вже багато років, залишаючись лідерами інформаційного простору Закарпаття.

Адже нас читають мільйони людей по всьому світу.

Дякуємо вам, любі читачі, за підтримку.

Ми вас любимо і цінуємо, підбираємо для вас найцікавіші новини, які подаємо оперативно, готуємо їх, як страву для коханих, якомога краще, старанніше, відповідальніше,  щоб ви могли зрозуміти, що відбувається в нашому краї насправді і все це робимо для вас із любов’ю і натхненням.

Бажаємо успіху у всіх справах, віри в себе та процвітання!

Працюємо для вас!

А для рекламодавців наша медіа група відкриває нечувані можливості на сайті ЗакарпатПост, у газетах «Ясно», «Неділя Закарпатські новини», «Закарпатські оголошення», «Поради», «Домашня кулінарія», «Господарські поради», «Поради здоров’я»,  «Програма на тиждень».

Рекордні аудиторії наших видань до ваших послуг!

Користуйтеся перевагами, розвивайте свій бізнес!

Телефон рекламного відділу: 050 222 50 50.

zakarpatpost.net