Ужгородці зможуть дізнатися, як не пошитися у дурні та стануть свідками останнього танго в Хусті

23 жовтня ДРАМА і КОМЕДІЯ по-хустськи в супроводі оркестру зазвучить в УЖГОРОДІ!

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653


🔸️ о 14:00
Музична комедія-фарс на дві дії без антракту “ПЕРЕМУДРУВАЛИ” (за п’єсою М.Кропивницького “Пошились у дурні”, режисер-постановник В’ячеслав Давидюк). Це старий жарт на новий лад для легкого невимушеного відпочинку («16+»). В основу комедії ліг сюжет про те, як спритні наймити, закохані в старших доньок своїх хазяїнів, ошукують їх, спрямовуючи вчинки на користь своїм інтересам. Багатії прагнуть поживитися за чужий рахунок, обравши для своїх доньок (яких у одного 7, а в іншого – 5) багатих чоловіків, але “перемудровують” і “пошиваються в дурні”. Музична складова вистави, безперечно, якнайкраще розкриває тло для розвитку подій, а «комедія-фарс» дозволяє не обмежувати політ фантазії як у сценографії, так і у вбранні персонажів.

🔸️о 18:00
Музична драма, присвячена подіям Карпатської України, “ОСТАННЄ ТАНҐО В ХУСТІ” (автор – Олександр Гаврош, режисер-постановник – В’ячеслав Давидюк)
⁉️Що візьме гору: пристрасне кохання чи любов до Батьківщини?
⁉️Як встояти перед вибором між громадянським обов’язком та спокусливою перспективою кар’єрного росту?
⁉️Чим закінчиться боротьба гарячих сердець за ідею розбудови Української держави?
А ще: “театр в театрі”, запальне танго, любовний трикутник із вкрапленням закарпатського гумору… і все це у супроводі неперевершеного оркестру.
➡️Отож, приходьте 23 жовтня у Закарпатський обл.академічний театр ляльок “БАВКА” і побачте все на власні очі!

zakarpatpost.net