Спільна мета може допомогти знайти свою другу половинку.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Ронні та Андреа живуть в американському місті Сіракьюс. Молоді люди познайомилися у тренажерному залі. Вони стали відвідувати тренування, щоб позбутися зайвої ваги. Пройшовши довгий і важкий шлях боротьби із зайвими кілограмами, Ронні та Андреа вирішили одружитися, інформує Ukr.Media.

Перша зустріч

Тридцятидворічний Ронні Броуер вів нездоровий спосіб життя. Він вживав багато алкогольних напоїв, міг з’їсти велику піцу або десять чизбургерів за один раз. За допомогою шкідливої їжі та спиртного молодик намагався впоратися з депресивним станом. Пізніше Ронні зрозумів, що із таким способом життя він втратить здоров’я. Тому хлопець вирішив записатися до тренажерного залу і регулярно відвідував заняття.

Там Броуер познайомився із двадцятичотирирічною дівчиною на ім’я Андреа Мазелла, яка теж намагалася схуднути.

Вона каже, що це було кохання з першого погляду.

Важкий шлях разом

Дівчина згадує, що хлопець відразу їй сподобався. Ронні, який здався Андреа дуже симпатичним, надихнув дівчину на боротьбу із надмірною вагою. Молоді люди зрозуміли, що використовують калорійну їжу як засіб для заспокоєння і підняття настрою. І вони почали боротися з цією проблемою.

Ронні та Андреа тренувалися разом. На першому побаченні молоді люди грали у пінг-понг і баскетбол у спортивному залі.

Завдяки спільним зусиллям, парі вдалося скинути 270 кілограмів. Персональний тренер Ронні каже, що ця історія кохання чудово підходить для книги або фільму з романтичним сюжетом. Нещодавно Броуер зробив своїй обраниці пропозицію. Хочеться вірити, що їх шлюб буде міцним і триватиме усе життя. Адже цим людям вдалося подолати такий великий і важкий шлях разом.

Зараз Ронні та Андреа продовжують дотримуватися здорового способу життя, правильно харчуючись і відвідуючи спортивний зал, щоб закріпити результат, про який давно мріяли.

zakarpatpost.net